Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

Činnosť: - vydavateľstvo - vzdelávanie.

Dom detí a mládeže. Neštátne výchovno-vzdelávacie zariadenia pre školskú a mimoškolskú výchovu detí, mládeže, pedagogických pracovníkov a dospelých.

-Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Mimoškolská výchova a ...

Alternatívne centrum: - terapia, konzultácia - kurzy - cesty na bosnianske pyramídy - pobyt v pyramíde - výroba domácich pyramíd - fotenie aury a diagnostika čakier - harmonizácia priestoru - spoločenské a meditačné aktivity.

DÁKINÍ - Centrum jogy a meditácií: - kurzy jogy pre začínajúcich i pokročilých - kurzy sebarozvoja - prenájom sály

Športové a pohybové centrum Lyžiarska škola: - výučba lyžovania - výučba snowboardingu - výučba carvingu. Kurzy lyžovania pre materské, základné a stredné školy.

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti

Poradenstvo a vzdelávanie. Semináre. Rekvalifikácia. Záujmové a zážitkové kurzy, sebavzdelávanie. Mnoho kurzov je akreditovaných ministerstvom a máme u nich mnoho pozitívnych referencií od účastníkov. Sme akreditovaní pre poskytovanie rekvalifikácií asistentiek v administratíve, ktoré firmám zaručuje výber kvalitného zamestnanca a ...

Rodinné centrum - herňa pre deti - kuchynský kút - prebaľovací pult - pripojenie na internet - možnosť stráženia detí - aktívne trávenie voľného času rodičov s deťmi - tvorivé a vzdelávacie programy pre rodičov s deťmi

Návrhy záhrad Odborné konzultácie v odbore záhradná architektúra, kurzy a semináre Záhrady v súlade s prírodou, ekozáhrady

Budo Budocan: - bojové umenia - sebaobrana - Ji-Jitsu - cvičenie sebaobrany - akreditované školenie inštruktorov sebaobrany, pracovníkov SBS (civilné bezpečnostné služby) - školenia SBS - psychologická poradňa - súdny znalec: sebaobrana, bojové športy, bojové umenia. Výučba v projektoch MBA.

Dom detí a mládeže Slavičín je školské zariadenie, ktoré v súlade so zákonom 561/2004 Zb. o predškolskom, základnom, strednom, vyššom odbornom a inom vzdelávaní, s vyhláškou č. 74/2005 Zb. o záujmovom vzdelávaní a so zriaďovacou listinou poskytuje záujmové vzdelávanie. Jeho poslaním je predovšetkým osobnostný rozvoj detí, žiakov a študentov v ...

Tanečný klub. Tanečné lekcie latinskoamerických tancov salsa, bachata, merengue, kizomba, zúk, west coast swing, ....

Organizovanie - semináre - kurzy - poradenská činnosť

Stredisko pre voľný čas detí a mládeže - voľnočasové aktivity, organizovanie letných táborov.

Služby - kurzy fotografovania - rekvalifikačné kurzy na PC.

Tanečná škola FoxyDance. Kurzy: - tanečná a pohybová výchova detí - tanečné pre dospelých - pilates - fitness latinčina pre ženy.

Potápačská škola: - kurzy potápania PADI, IANTD - kurzy NITROX. Predaj, požičovňa, opravy, servis: -potápačské a plavecké potreby. Plnenie fliaš. Zájazdy za potápaním. Potápačský klub PDW.

Škola improvizácie - semestrálny tréning osobnosti - kurzy sebapresadzovania, rétoriky, osobnej prezentácie.

Múzeum keramiky. Výroba, predaj: -tupeská keramika, -úžitková majoliková keramika, -dekoratívna majoliková keramika, -záhradná keramika. Kurzy: -keramické.

Predaj, montáž, oprava, servis: - kamerové systémy - počítače Počítačové kurzy, školenia.