Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

Predaj nechtového materiálu firmy EXPA - NAILS. Školiace centrum Ivany Dvořákovej.

Zameranie na zdokonaľovanie detí v oblastiach divadelného, filmového a muzikálového herectva, spevu a tanca.

Služby - kurzy jogy - skupinové, firemné aj individuálne lekcie jogy. Legerova 40, Praha 2

Služby: - IT služby - správa sietí - cloudové služby - IT outsourcing - správa PC - školenia. Spájkové 3120/12 Praha 12, 143 00

Daňové a účtovné služby: - spracovanie a vedenie účtovníctva - spracovanie a vedenie daňovej evidencie - spracovanie a vedenie miezd a mzdovej agendy - spracovanie daňových priznaní. Ďalšie služby: - tvorba web stránok - výučba na PC, poradenstvo - sprostredkovanie obchodu a služieb.

Služby: - vydavateľská činnosť Autoservis akdémie s.r.o. je vydavateľom odborného magazínu pneuservis /rýchloServis - predaj zahraničnej i tuzemskej literatúry/CD/DVD - organizovanie seminárov a konferencií - reklamná agentúra pneuSERVIS/rýchloServis - redakcia časopisu Vrchlického 1208 511 01 Turnov

Služby, športové tréningy: - osobné - bežecké - kondičné - squashové - bedminton, tenis

Predaj, požičovňa, e-shop - fotoaparáty - fotografické prístroje - polaroidové vybavenie. Organizujeme výstavy, workshopy a besedy o fotografii.

Činnosť: - vzdelávacie akadémie, kurzy pre trénerov, inštruktorov - odborné semináre, konzultácie v odbore fitness, pilates, joga - pilates štúdio - pohybové centrum.

Služby: - kurzy, výučba plávania pre deti od 4 - 15 rokov.

Služby: - prípravné kurzy matematiky

Služby: - doučovanie matematika, angličtina - SŠ, VOŠ, VŠ

Služby - vzdelanie a konzultácie pre zdravý životný štýl - kurzy a semináre.

Služby: - individuálny výcvik psov - stráženie psov (dlhodobé, krátkodobé).

Škola Kineziológia svetla, Automatická kresba, Diagnostika, Karmické konštelácie, Fenomény svetla, Meditácia svetla, výučba Náuky o svetle. Nakladateľstvo CARUSELL - kniha a karty Mandaly uvedomenia, kniha a karty Liečivé modlitby svetla, kniha O dušiach a svetle, atď. Centrum zdravia CARUSELL - čínska medicína, sebalečenie, hlbinné terapie, ...

Sme radi, že Vás môžeme privítať v našom novom materskom centre Veverka. Máme pre vás širokú ponuku kurzov pre deti aj dospelých. Okrem materského centra a všetkého, čo k nemu patrí vám môžeme ponúknuť aj útulnú kaviareň, kde si môžete vybrať z pestrej ponuky teplých aj studených nápojov, dobrého moravského vína aj niečoho dobrého na zub.

Kurzy a rekvalifikácia - osvedčenie o profesijnej kvalifikácii v oblasti vizážistiky - osobné make-up kurzy a semináre - kurzy pre začiatočníkov aj pokročilých.

Letecká škola: - výcvik lietania - zapožičanie, prenájom ultraľahké lietadlá.

Služby: - semináre: finančná gramotnosť, finančná bezpečnosť, kurz spotrebiteľskej sebaobrany - akreditované kurzy: finančný poradca, základy podnikania, účtovníctvo, riešenie platobnej neschopnosti osôb, finančná a ekonomická gramotnosť - poradenstvo: pre osoby vo finančnej tiesni, pri podávaní Návrhu na povolenie oddĺženia a Insolvenčného ...

Detské centrum ponúka spektrum pravidelných aj jednorazových aktivít pre deti. Miniškolička (1 - 5 rokov) Cvičenie pre deti. Prímestské tábory (od 3 - 10 rokov). Prevádzkareň: Podlesie IV/5375, 76001 Zlín tel.: 725693200 - tancovanie s deťmi - hudobná prípravka - hodinové stráženie.

Štúdio Lodička, služby: - kurzy plávania pre deti od šiestich mesiacov - plávanie predškolských i školských detí.