Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

Služby: - laktačná poradkyňa, laktačná poradňa - predpôrodné kurzy - kurzy nosenia detí v šatke.

Služby: - webdesign - webhosting - tvorba a správa webových stránok a webových aplikácií - vývoj informačných systémov Kurzy, výučba: - počítače - informatika

EDUCA - vzdelávacie centrum - jazykové kurzy - počítačové kurzy - kurzy účtovníctva - rekvalifikačné kurzy - prekladateľské služby.

Reštaurácia - rodinný restaurant - škola varenia.

Letisko: - prenájom lietadiel, letecké snímkovanie, stanovanie na letisku - prenájom areálu, organizovanie kultúrnych podujatí.

Ponúkame horoskopy dospelých aj detí, individuálne horoskopy.

PLAVECKÁ ŠKOLA LACHMÁNEK Plávanie rodičov s deťmi, plávanie detí, bábätiek a dojčiat Vám ponúkame v Prahe na 3 bazénoch so saunou. Naučíme deti základným plaveckým spôsobom závodnou technikou a to takou formou, aby ich to bavilo, ale aby sa vo vode „neplácali“.

Kurzy - plávanie pre bábätká, batoľatá, predškolákov - PLAVECKÁ ŠKOLA pre deti 8-15 rokov

Výučba, kurzy: - hry na akustickú, elektrickú gitaru - gitarová škola.

Tanečná skupina TAKT Liberec, z.s. je nielen úspešná tanečná skupina, ktorá realizuje tanečné vystúpenie na rôznych akciách, ale aj tanečná škola s kurzami tanca pre širokú verejnosť. Výučba prebieha v priestoroch ZŠ Kaplického a ZŠ Vesec. Našu kanceláriu nájdete v Liberci, ulice Českej mládeže. Tanečná skupina, kurzy: - street dance - ...

Služby - inštruktor paraglidingu - kurzy paraglidingu.

Služby - výcvik psov - tréningy psov, agility.

Predškôlka Formou kurzov sa rodičia a deti učia zručnostiam, ktoré zodpovedajú veku dieťaťa (jemná a hrubá motorika, sebaobsluha, základy hygieny literárna činnosť, hudobná činnosť, rozvoj poznania, porozumenia, základy matematických predstáv, pracovná a výtvarná činnosť, pohybové zručnosti, rečové schopnosti). Všetky nové zručnosti sú ...

Služby: - osobný a podnikateľský individuálny koučing - firemný koučing - semináre a prednášky - efektívna komunikácia - umenie dohovoriť sa a rozumieť si, osobný rozvoj - poradenstvo v oblasti osobného rastu - zabezpečenie prekladov a tlmočenia.

Sociálne podnikanie a vzdelávacie aktivity.

Umelecké štúdio - Základná umelecká škola pre deti od 3 rokov: Hudobná prípravka a spev, klavír, flauta, husle, gitara, Výtvarná prípravka - maliarsky ateliér, Keramika - sochársky ateliér, Tanečná a baletná prípravka, Herecká prípravka s Výtvarnou návrhárstvo pre dievčatá, Detský spevácky zbor Sláviček, Angličtina s Výtvarnou výchovou + Cvičenie ...

Služby: - zdravotné cvičenia - zdravé cvičenie Kde cvičíme: Sokol Brno I, Kounicova 686/22

Predaj, e-shop: - korálky, pedig, fimo - obrúsky - korálky - bižutérne komponenty - polystyrénové výlisky - predmety na dekoráciu - gombíky - bižutéria - Yankee Candle. - chilli Kurzy: - košíkurenie - korálkovanie.

Služby: - masáže - akupresúra - akupunktúra - individuálna jóga, cvičenie pre batoľatá

Predaj, požičovňa, servis - Voda, Kolesá, Lyže: - všetko vodácke vybavenie, všetko pre vodákov a vodné športy - predaj bicyklov a vybavenia - predaj bežiek a zjazdových lyží - lyžovanie - eskimovanie. Škola jazdy na kajaku.

Športová stajňa - výcvik jazdy na koňoch - vychádzky do prírody - jazdecká školička - prenájom koní - ustajnenie.