Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

Saleziánske stredisko mládeže - dom detí a mládeže Plzeň ponúka množstvo programov a voľnočasových aktivít pre deti, mládež, rodičov s deťmi i jednotlivcov. Otvorený klub Balón: - voľnočasové aktivity pre deti od 8 do 15 rokov - tvorivé dielne - organizované športové aktivity - hudobný a dramatický workshop - prímestské ...

Služby: - dopravné výcvikové centrum - komplexné vzdelávanie vodičov pre firmy aj jednotlivcov Kurzy: - profesijné - bezepečná jazda - škola šmyku...a ďalšie.

Kurzy, školenia: - firemné - kurzy pre verejnosť - akreditované kurzy

Inštitút transformačnej psychológie. Cesta osobného sebarozvoja. Oslobodenie od negatívneho myslenia Rekvalifikácia, kurzy: - ako sa efektívne učiť - cesta k sebapoznaniu - nenásilná a efektívna komunikácia.

Činnosť: - kurzy sebaobrany - tábory a kempy pre deti a mládež

LYŽIARSKA ŠKOLA A POŽIČOVŇA LYŽÍ. Sme špecialisti a venujeme sa výučbe tohto krásneho športu. Pre deti pripravujeme moderné, intenzívne, ale zároveň veľmi zábavné výukové programy. - Predaj a servis lyží. - Nová predajňa, požičovňa a servis na Čeladné. Pre všetky informácie nás neváhajte kontaktovať. Ponúkame: - seriózny a individuálny ...

Ateliér Ebru. Kurzy, tvorba: - turecká technika maľby na vodnej hladine.

Ponuka akreditovaných, kvalifikačných i záujmových masérskych kurzov certifikovaných na Ministerstve zdravotníctva.

Počítačová škola GOPAS je najväčším poskytovateľom školení v oblasti: - informačných technológií na českom i slovenskom trhu.

Lektorská činnosť - kurzy metódou ONE BREIN - kurzy vzťahovej konštalácie - kurzy osobného rozvoja - sebapoznanie organizuje - rodinné konštalácie Kryštáloterapia - reiki - SRT duchovné liečenie - pomoc pri riešení strachu fóbie z čohokoľvek i kohokoľvek - pomoc pri riešení alergií - pomoc pri dyslexii a ...

Centrum poskytujúce poradňu pre zmenu životného štýlu.

Baletná škola - výučba v oblasti tanca - organizovanie baletných predstavení - organizovanie kurzov pre dospelých a deti od 2 rokov Baletný obchod - baletné tyče Agentúrna činnosť zastupovania umelcov.

Kurzy potápania PADI: - začiatočnícky kurz prístrojového potápania - pre pokročilých - výučba prvej pomoci - potápač záchranár - potápanie pod ľadom - hĺbkové potápanie az lode - vrakové potápanie - v suchom obleku - nočné potápanie - vyhľadávanie a vyzdvihovanie objektov z vody.

Tlmočenie a preklady: -taliančina - nemčina. Výroba, predaj, eshop.: -vlny a ušľachtilých vlákien -kurzy plstenia -výrobky z merina a ušľachtilých vlákien vyrobené technikou zvanou plsteniu/filcovaniu: -netradičné čiapky, klobúky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -prianiačka -šperky.

Dealer svetoznámych firiem v oblasti vybavenia pre potápačov - SCUBAPRO, Uwatec, Green Force. Predaj, požičovňa: - potápačská technika - potápačské vybavenie - požičiavanie vybavenia. Zaisťujeme: - potápačské kurzy.

Spevácke a hlasové štúdio. Služby: - výučba spevu - príprava na talentové skúšky - hlasová rehabilitácia.

Tanečná škola: - výučba, kurzy tanca - tanečné pre mládež, dospelých.

Stráženie detí. Záujmové združenie PRE deti a mládež. Organizovanie: - kurzy pre rodičov, deti, mladých a dospelých Herňa.

Služby: - zabezpečenie výcviku v škole na športových lietajúcich zariadeniach - sprostredkovanie parašutistickej činnosti - tandemy, výcvik, propagačné zoskoky - letecká fotografia, snímkovanie - školiace služby v oblasti športovej problematiky