Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

Služby: - tvarovanie postavy, cielené chudnutie a detoxikácia organizmu prirodzeným spôsobom - lekcie - jóga, pilates, powerjóga - Vacushape - Lymphastim - vibračná plošina - Andulačný systém HPP - Rolletic - masáž proti celulitíde

Hľadáte kvalitné a spoľahlivé kurzy či doučovanie matematiky, angličtiny alebo španielčiny? Vzdelávacie centrum a jazyková škola VIA FUTURA v Opave vás dokonale pripravia na maturitnú skúšku a doučia v predmetoch základných, stredných i vysokých škôl. Výučba prebieha individuálne tak, aby daný predmet zvládol skutočne každý. Ďalej Vám ponúkame ...

Kurzy, školenia: - prvá pomoc pre firmy, jednotlivcov, školy, - fyzioterapia - výživy

Kurzy: - tanečné - pohybové - jazykové (angličtina)

Tenisové centrum - 5 tenisových dvorcov s umelým povrchom - tenisové kurty - výučba tenisu, tenisová škola - vypletanie rakiet, servis - organizovanie tenisových turnajov, táborov a sústredenia - predaj tenisových potrieb.

Poradenstvo a vzdelávanie v oblastiach podnikového riadenia, systému kvality a starostlivosti o životné prostredie.

Služby: - výcvik psov Areál cvičiska sa nachádza v Říčanoch pri Prahe.

Služby: - poradňa tradičnej čínskej medicíny - výučba, škola Aurikuloterapia

Predaj, oprava, prestavba: - výpočtová technika - počítače a ich príslušenstvo - servisom výpočtovej techniky - školením na profesionálnej úrovni - špeciálnu oblasť potom tvoria počítačové siete, kde patríme k špičke v obore. Okrem iného sme taktiež autorizovaným predajcom tovaru firiem Canon a IBM. K našim hlavným cieľom patrí: ...

Služby: - prenájom priestorov - jazykové kurzy - kurzy osobnostného rozvoja - muzikoterapia - jóga, cvičenie - masáže - terapia.

Služby: - súdny znalec v odbore kynológie - tréning a výcvik psov - prednášky, semináre

Dovoz a predaj vysoko kvalitných vín. Sommeliersky servis. Darčekové balenia pre obchodných partnerov, priateľov a blízkych. Školenie odborného personálu, záujemcov a milovníkov vín. Poradenstvo pri zostavovaní súkromných vínnych zbierok a investícií do vína. Riadené degustácie vín, semináre a tematické večere (snúbenie vín a pokrmov).

Fotografické služby: -fotopráca -fotokurzy -fotoškola -podvodné fotografovanie -potapačské kurzy -IANTD - international asociation nitrox and technical divers -technický potapač a inštruktor.

Plavecká škola - Olomoucké Kače - vanička od 3 mesiacov - základný kurz od 6 mesiacov - pokračovací kurz do 4 rokov - plavecký výcvik od 3 - 7 rokov.

Počítačové kurzy v Příbrami. Pre jednotlivcov i skupiny, pre začiatočníkov i mierne pokročilých, príprava na testy ECDL. MS Windows, MS Office, internet.

Kurzy - horolezectvo - lezenie po skalách.

Predaj, oprava, servis: - počítače Služby: - realizácia a správa počítačových sietí - kurzy, školenia (práca s počítačom a internetom)

Ski areál - zjazdovky, vlek, večerné lyžovanie, bežecké trate - požičovňa lyží, skiservis - lyžiarska škola.

Kurzy Home a Foto pre realitných maklérov a verejnosť. Autorské a výukové metodické sady. Pre realitné kancelárie pripravujeme kurzy