Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

Služby: - plávanie detí a dojčiat Kde plávame: - Bazén hotela IMPERIAL Ostrava - Centrum - Rehabilitačný bazén MEN Ostrava - Fifejdy - Bazén SAREZA Ostrava - Poruba

Sociálny ateliér Kurzy - pre waldorfské aj iné školy - výroba z dreva, kameňa, kovu - dvanásťstrunové kante - žaltár - metalofón, litofón alebo xylofón - výroba rodinného stola aj iné časti interiéru s pomocou všetkých členov rodiny - práca na plastike z mastenca prírodný kameň Predajná galéria

Služby - kurzy, semináre, workshopy a webináre - poradenstvo pre podnikateľov - voľnočasové aktivity - kurzy pre pedagógov.

Kickboxing a thaiboxing Kondičné tréningy - kruhový tréning Masáže: - široká škála masáží. Fínska sauna.

Prevádzka kynologického cvičiska. Vykonávame výcvikové lekcie psov a športovú kynológiu pre verejnosť a pre psov všetkých plemien. Ponúkame poradenstvo v oblasti výchovy šteniat, poslušnosti. Pripravujeme psy na výstavy, bonitácie a skúšky.

Služby: - kouč osobného rozvoja - individuálne koučovanie a osobný rozvoj

Kurzy a doučovanie - matematika a fyzika.

Služby: - účtovníctvo - kurzy, školenia počítača - IT služby - vývoj softvéru

Služby - regresná terapia - individuálne sedenie, kurzy.

Služby: - príprava na konkurzné konanie na pozícii palubný sprievodca (letuška, stevard).

Služby: - výučba vrtuľníkového lietania - vyhliadkové lety - letecké práce

Detský klub Helík: - plávanie dojčiat, batoliat, detí.

HRADECKÝ SPINNING® KLUB - inštruktor spinningu.

Služby - kurzy a semináre pre osobný rozvoj a všestranný úspech - koučing.

Výživová poradkyňa: - organizovanie kurzov, prednášok Internetový obchod, e-shop: - zdravá výživa - superfood - bylinné čaje.

Služby: - kurzy plávania - plávanie dojčiat, batoliat, detí predškolského i školského veku

Prevádzkovanie teplovzdušných balónov, organizovanie letov a výcvik pilotov. Ponuka služieb v oblasti balónovej reklamy.

Vzdelávacie stredisko - kurzy: inštruktor lyžovania, inštruktor snowboardingu, inštruktor vodnej turistiky, vodácky inštruktor, inštruktor plávania a iné.

Výučba, kurzy: - plávanie pre deti, dospelých - plávanie dojčiat, batoliat.

Služby: - grafický dizajn - výroba publikácií - logotypy, obchodná grafika - webdesign -výstavný design -umelecké reprodukcie obrazov a grafík -edukačné tlačoviny