Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

Usporiadateľ majstrovstiev Českej republiky v landkitingu a snowkitingu. Kurzy, výučba: - snowkiting - kiteboarding - landkiting.

Požičovňa, prenájom: - jachty, motorové lode, plachetnica Služby: - kurzy jachtingu či kapitánskej skúšky v tuzemsku aj zahraničí.

Prípravné kurzy na prijímacie skúšky na osemročné gymnáziá (slovenský jazyk, matematika).

Internetový predaj, e-shop: - paragliding vybavenie - padákové klzáky - záložné padáky. Služby: - kurzy paraglidingu.

Chcete urobiť niečo pre svoje zdravie a duševnú pohodu? Navštívte Dom jogy Praha, ktorý má už tri pobočky v dobrej dopravnej dostupnosti. Nezáleží na vašom veku a momentálnej kondícii, svoj štýl si tu nejde každý. Pravidelné cvičenie jogy Vám pomôže odstrániť boľavý chrbát a je vhodné ako pre skúsených priaznivcov, tak aj pre úplných ...

Vysoko kvalitné a profesionálne vizážistické a štylistické služby Vám poskytne Mária Tyburcová. Môžem Vám ponúknuť svadobné líčenie a účesy, make-up a hair styling na plesy a spoločenské akcie, premeny, líčenie na fotenie, farebnú typológiu a poradenstvo osobného štýlu pre mužov aj ženy. Sídlime na adrese Balbínova 14, Praha 2. Služby: - ...

Plavecký klub Chobotnička s.r.o. v Prostějove sa zameriava na plávanie detí a dojčiat s rodičmi: - kurzy plávania - výučba plávania detí od dvoch mesiacov do siedmich rokov - natočenie videozáznamu (videa) aj pod hladinou. - prvé kurzy s rodičom vo vode - plutvové plávanie - plavecké závody o cenu Chobotničky. Kurzy Prostejov: - kurzy ...

Výcviky praktickej sebaskúsenostnej filozofie. Cieľom je porozumieť základným princípom života. Poradenská činnosť - rodinná terapia - pracovné, vzťahové a zdravotné problémy, riešenie výukových a výchovných problémov. Harmonizácia a učenie princípov života, životnej filozofie. Individualita. Poradenstvo.

Služby: - letecká škola - letecký výcvik - letecké taxi - zážitkové lety - letecké výlety - prenájom lietadiel Letisko Mladá Boleslav.

Centrum tradičnej čínskej medicíny. Každodenná prevencia - metódy medicíny: - akupunktúra - akupresúra - moxovanie, bankovanie - čínske masáže s aromaterapiou - fytoterapia - kozmetické služby. Liečebné a kozmetické produkty. Ozdravné kôry na základe vykonanej diagnostiky. Odborné konzultácie pre vážne chorých. Vzdelanie pre ...

Tanečná škola BONSTEP prevádzkovaná pani Miloslavou Němečkovou so svojou pôsobnosťou, flexibilitou a širokou škálou tanečných kurzov zaradila medzi popredné tanečné školy v Českej republike. Ponúkame tradičné tanečné kurzy tanečných pre stredoškolákov a dospelých, ale aj kurzy v štýloch Street Dance, Break Dance, Štandardné tance a tance ...

Spoločnosť OASA COMPUTERS s.r.o. sa špecializuje na ochranu informácií, bezpečnosť IT infraštruktúry a hmotného majetku. Tiež sa zaoberáme predajom, servisom a opravou výpočtovej techniky v Ostrave. Vyberať si môžete zo širokej škály digitálnej techniky, počítačov, tlačiarní, notebookov a softvérov. Zaisťujeme školenia a poradenskú činnosť. ...

Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti.

Predaj: - vrtuľníky - nové aj použité Služby: - výcvik pilotov

Plavecká škola Zábřeh. Ponuka služieb: plávanie nastávajúcich mamičiek plávanie batoliat plávanie detí vo veku 4 - 6 rokov plávanie detí vo veku 7-14 rokov kondičné plávanie - zdokonaľovacie kurzy diaľkové a zimné plávanie freediving kurzy potápania OWD a AOWD.

Poradenské a vzdelávacie centrum: - koučing osobného rozvoja, mäkkých zručností a zdravého životného štýlu - webináre a online prednášky.

Služby: - certifikačné kurzy NLP, EFT - kurzy práce na sebe - terapia

Služby - doučovanie slovenského jazyka, matematiky, chémie a fyziky. Adresa: - V Zátiší 810/1, Ostrava - Mariánske Hory.

Služby: - kurzy sebapoznania - energetická harmonizácia - farebné poradenstvo - očista priestoru - muzikoterapia - kvetinové mandaly.

Činnosť: - tanečná škola - výučba tanca - tanečné kurzy . Športový tanec pre deti.

Tai Ji Quan rodiny Yang Praha Výučba tradičného čínskeho kung fu pre dospelých aj deti. Zostavy pre jedného, zostavy vo dvojiciach, cvičenie so zbraňami, sebaobrana, qigongové cvičenia, čínske zdravotné cvičenia.