Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

služby: - výtvarná škola - kurzy kreslenia

služby: - školenie vodičov - poradenstvo v dopravnej legislatíve a pri dopravnej nehode.

Kurzy, semináre: - meditácie - zážitkové semináre.

služby: - organizovanie detských dní, osláv, karnevalov - cvičenie pre deti, rodinné pobyty.

Ajurvédske rodinné kúpele. predaj - BIO kozmetika - ajurvédskej koreniny - čaje - BIO potraviny, koreniny, čaje - akčné balíčky, darčekové poukazy. kurzy: - varíme podľa ajurvédy - Ajurvédskej masáže a kozmetika - prednášky na objednávku - pre nastávajúce matky - pre dojčiace matky s deťmi.

Predaj, služby - lode, lodí (nové aj bazárové). služby - praktické kurzy a preskúšanie z praktických znalostí ovládania lodí - registrácia lodí.

služby -pohybové a športové kurzy pre deti - cvičenie rodičov s deťmi - krúžky pre predškolákov - cvičenie s dojčatami.

služby: - školenia prvej pomoci - lektorská a školitelská činnosť v oblasti poskytovania prednemocničnej neodkladnej starostlivosti.

lezecká škola - lezecké kurzy v skalách - kurzy pre deti, juniorov, dospelých aj pre celé rodiny.

Modern Dance - kurzy tanca pre deti - adresa: Jeseniova 19, Praha 3.

Culinaria Dolce Vita služby - zážitkový catering - kuchár do domu - kuchárska show - gastro poradenstvo - kurzy varenia.

Sme súkromná škôlka a mikrojasliach v Ostrave-Třebovice (Porube). Poskytujeme možnosť stráženia detí s kvalitným predškolskom vzdelávaním a tiež plávania pre deti. Organizujeme tiež akcie pre deti s rodičmi.

služby: -kosmetické poradenstvo -kurzy. predaj: -kosmetika -oděvy, bielizeň.

Výučba, tréning: - sebaobrana, sebaobranný systém Krav Maga.

Výtvarné, umelecké kurzy: - pre deti a dospelých - pre školy a školy - pre firmy - na detské oslavy Ateliér Oldřichov u Písku.

Lanové centrum - atrakcie - lanové prekážky - trampolíny - prímestskej tábory pre deti.

služby: - poradenstvo a výučbu feng shui.

kurzy - maľovanie na hodváb. Ručne maľované hodváb.

služby: - ukážky dravcov - prednášky o význame dravcov, sov aj iných predátorov v prírode - školské výlety v obore Obora Žleby. Záchranná stanica Lipec: - pre handicapovaných živočíchy z voľnej prírody