Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

S veľmi skúsenými inštruktormi z JEMM Paragliding sa môžete stať pilotom paraglidingu alebo motorového paraglidingu. Inštruktori JEMM Paragliding Vás naučia bezpečne a efektívne lietať s aj bez motora. Ukážu Vám, ako si lietanie môžete užívať. Pokiaľ už pilotom ste, pomôžu Vám sa zdokonaliť vo všetkých oblastiach paraglidingového lietania. Jediný ...

Jazykový audit Školenia - účtovníctvo - ekonómia - pracovnoprávne minimum Preklady - tlmočenie Doučovanie učiva základnej školy (špecializácia na dyslexiu, dysgrafiu, dyskalkuliu, problémy s písaním a čítaním) Jazyková škola - angličtina - nemčina - ruština - francúzština - ...

Fotoateliér - profi fotograf, vizážistka - štylistka Kurzy fotenia pre začínajúcich i pokročilých fotografov Grafické a internetové štúdio Tvorba webov a e-shopov Reklamná agentúra

Poslaním spoločnosti EKOBIOENERGO je publikačná, poradenská, prednášková a expertíznu činnosť. Využívame ekologicky priaznivé a obnoviteľná zariadení a zdrojov v energetickej oblasti. Naše zábavné centrum poskytuje zaujímavé expozície a prednášky ako pre rodiny s deťmi, tak aj žiakov a študentov. Pre tých máme pripravené programy z rôznych oblastí ...

-Rekvalfikačné kurzy v oblasti IT -Návrh a tvorba www -On-line marketing poradenstvo -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných ...

FunSwim s.r.o. sa zameriava na poskytovanie jednodňových a letných kurzov plávania. Špecializuje sa na plavecké kurzy pre deti a tiež organizuje pobytové kurzy s ďalšími činnosťami ako je horolezectvo a pod.

Organizuje - prednášky Vykonáva masáže - aromaterapeutická - havajská - lávovými kameňmi

Verejná dielňa a remeselný inkubátor v Ostrave. Organizácia umožňuje občanom sa naučiť pod vedením majstrov dielní a lektorov remeselným schopnostiam. FAJNA DILNA zaisťuje priestor a technické zázemie na realizáciu remeselných nápadov. Záujemcovia tu nájdu dielne keramiky, kovodielne, keramiky, stolárstva, 3D tlače a CNC lasera a ďalšie.

Kurzy Kurzy cvičenia pre zdravý chrbát a panvové dno, proti diastáze a inkontinencii. Pre ženy, pre seniorky, pre ženy po pôrode a tehotné. Terapia a emočné odbloky pre psychickú rovnováhu. Miešanie Bachovej esencií na mieru pre Vas.

Prevádzkujeme kurzy života v divočine, survival, zážitkové kurzy, workshopy a prednášky spojené so životným štýlom indiánov a "primitívnych" kultúr všeobecne.

Internetový predaj patchworkových výrobkov, látok na patchwork a pomôcok. Zasielanie na dobierku alebo platby prevodom z účtu. Kurzy patchwarku 3x týždenne - po, ut, so 16-19. Cena 300, - kč / 3h lekcie.

Jedna z najväčších lezeckých stien v ČR av Prahe. Stena s výškou stropu 20m, boulderovka. Obrovské zázemie. Šatne, sprchy, ďalej miesto na odpočinok, občerstvenie. Krúžky pre deti, prímestské tábory, inštruktori, všetko na jednom mieste. Príjemný kolektív. Kúsok od metra Českomoravská. Otvorené denne do 22.00 hod.

Výučba - jóga zdravotná, vinyasa, raja, kundalini, tanečné, pre tehotné Kurzy a semináre - jóga rôzne formy Masáže (zdravotné, športové a rekondičné, relaxačné, medové, ...) - bankovanie

Služby: - rekvalifikácia - vzdelávanie - školenia, kurzy

Renovácia nábytku, Predaj renovovaného nábytku a renovácia nábytku na mieru. Organizovanie workshopov pre začiatočníkov, domácich majstrov i profesionálov v oblasti renovácie. Kaviareň v Mikulove.

Letecká škola. Pilotný výcvik. Kondičné lety. Turistické vyhliadkové lety - až pre 3 osoby.

Dream Dive s.r.o. sa špecializuje na potápačské kurzy, servis a požičiavanie súvisiaceho vybavenia a prevádzkuje e-shop s potápačským vybavením.

Služby: -zaistenie organizácie a organizovanie školení, kurzov a vzdelávacích akcií

Služby: -agentúra organizujúca aktivity pre vývoj detí a mládež -silvestre -letné tábory -brigády

Služby - rekvalifikačné kurzy - školenia a semináre - prímestské tábory pre deti.

kurzy: - paragliding - tandemové lety.