Chcete zlepšiť svoju odbornú kvalifikáciu? Navštívte rekvalifikačné kurzy a zamerajte sa na sociálnu starostlivosť, gastronómiu, potravinárstvo, služby zákazníkom, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdelávanie, zdravotníctvo, administratívu či financie.

Organizujeme vzdelávacie kurzy so zameraním na rozvoj všeobecných či špecializovaných zručností.

Vzdelávacia a poradenská spoločnosť: - kurzy - rekvalifikačné kurzy - kariérové poradenstvo Personálna agentúra

Ponúkame: - zváračské kurzy - kovovýroba - predaj zváracia technika.

Prekladateľstvo a tlmočenie Jazyková výučba Manažérske vzdelávanie

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Služby: -servis vysokozdvižných vozíkov -technické kontroly -školenie vodičov VZV -revízia plynových zariadení

Logistika. Školenie obsluhy a kontroly motorových manipulačných vozíkov.

Školenia, rekvalifikácie a učenia. Ponúkame kurzy kvalifikačné, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovného ruchu, agličtina.

Poradenstvo Fondy EÚ Strategické riadenie Organizačné konanie Riadenie ľudských zdrojov Finančné riadenie Riadenie kvality. Vzdelávanie pre verejnú správu. Aktívna politika zamestnanosti. Projektová kancelária.

Kurzy, školenia, semináre: - pre zdravotníkov a opatrovateľov

Činnosť: - kineziológia - semináre a kurzy

Služby - masáže proticelulitídové, lymfatické manuálne, reflexné - fyzioterapia - odstránenie blokácií Individuálne masérske kurzy. Špecializovaná starostlivosť o pohybový aparát, fyzioterapiou, masážou, ale aj relaxáciu, Vám navodí pocity uvoľnenia a sviežosti.

Komplexné služby v oblasti BOZP a PO: - poradenstvo, poradenské služby, rekvalifikácia, kurzy v oblasti bezpečnosti práce av súvisiacich oblastiach - certifikácia pracovníkov akreditovaným certifikačným orgánom - BEZPEČNOSŤ A OCHRANA ZDRAVIA PRI PRÁCU: - celkové zabezpečenie BOZP - školenia a vzdelávanie ...

Ponuka vzdelávania zamestnancov, rozvoja ľudského potenciálu, koučingu manažérov, firemná kultúra a komunikácia.

Zváračská škola. Základné kurzy, zaškolenie, zváračské práce: -zváranie elektrickým oblúkomobaľovanou elektródou -zváranie plameňom.

Služby: - vývoj zákazkového SW, - predaj hardvéru, softvéru, - outsourcing IT služieb, - odborné školenia.

Vzdelávacie a rehabilitačné centrum. Služby: -masáže

Zváračská škola. Služby: -kurzy zvárania.

Vzdelávanie, kurzy, rekvalifikačné kurzy: - na obsluhu reťazových píl a krovinorezov - kurz drevorubačov, obsluha a údržba motorových píl - pre majiteľov motorových píl - obsluhy lesných kolesových traktorov - na obsluhu lanoviek a lanových systémov na sústreďovanie dreva

LM nechtové štúdio: -modeláž nechtov gélom a gelacrylom -rekvalifikačné kurzy.

Rekvalifikačné kurzy: -audítorské -účtovníctvo -daňové priznanie.