Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Organizovanie odborných kurzov, školení - výučba v odborných kurzoch. Správa, údržba: - nehnuteľností, nehnuteľnosti.

Predaj kozmetiky. Kozmetika, vizážistika. Organizovanie kurzov vizážistiky. Poradenská činnosť.

Prevádzkárne: -Telč, Námestie Zachariáša z Hradca 66, tel.:567243019 -Třešť, Barvírska 30, tel.:567224986 -Brtnica, hájenka (hájovňa), tel.:567216205.

Organizovanie - semináre Alternatívna medicína

Školenie Jihlava Lektor Jaroslav Zeman pracuje v odbore viac ako 27 rokov. Zameriava sa na vzdelávacie a tréningové moduly predovšetkým v odbore manažment, individuálne koučovanie, konzultácie pre vedúcich tímov a pracovných skupín, realizácia teambuildingov a outdoorových aktivít. Realizoval približne 500 školiacich či tréningových dní, počet ...

Úniková hra Jihlava Vyskúšajte novú formu skvelej zábavy. Ocitnete sa v originálnej miestnosti, kde bude Vašim cieľom vyriešenie úloh a uniknutiu von. Hľadajte správne kľúče, použite nájdené kódy. Čakajú tu na Vás aj hádanky, šifry, hlavolamy, rébusy či falošné stopy.

Služby: - pomoc v domácnosti - nákupy - upratovanie - komunikačné semináre

Kurzy: - kreslenie pravou mozgovou hemisférou - pletenie z pedigu - korálkovanie

Služby: - kresba, maľba obrazov - výklad kariet - čítanie z ruky - ezoterické kurzy - výtvarné kurzy

Služby - inšpekcia, revízia žeriavov a revízne skúšky zdvíhacích zariadení, tlakových nádob - kurzy, školenia vodičov motorových manipulačných vozíkov .

Jazyková škola ponúka jednoročné jazykové pomaturitné štúdium anglického a nemeckého jazyka. Ponúkame široký výber jazykových kurzov svetových jazykov. Výučba anglického, nemeckého, francúzskeho, španielskeho, talianskeho, ruského, chorvátskeho, slovinského a latinského jazyka pre všetky úrovne znalostí od začiatočníkov až po pokročilých - ...

Založené Českým zväzom ochrancov prírody za prispenia Štatutárneho mesta Jihlavy a Kraja Vysočina. Služby: -vzdelávanie a osveta verejnosti, odbornej verejnosti i štátnej správy vo forme seminárov, prednášok v oblasti ekológie a udržateľného spôsobu života -zaistenie materiálov pre ekologickú výchovu vo všetkých predmetoch ZŠ a SŠ.

Gauner Boxing Club - kurzy box, kickbox. Adresa - Športová hala SK Jihlava, Okružná 2, Jihlava - PRE LIFE Fitness, Myslibořská 309, Štěpnice, 58856 Telč.

Jazykové pobyty v zahraničí pre deti a mládež, dospelých a manažérov. Jazykové pobyty pre nenáročných. Pracovné pobyty. Pracovné programy v zahraničí pre študentov aj neštudentov. Štúdium v Austrálii a na Novom Zélande s možnosťou pracovať Letenky Eurovíkendy Chartery Víza Poistenie Zájazdy Ubytovanie v zahraničí Prenájom áut v ...

Služby: - kurzy pre nastávajúce mamičky - príprava na pôrod - cvičenie tehotných a matiek po pôrode

JUDr.Alena Kremláčková sa zameriava na realitnú činnosť a je lektorkou jogy.

Letisko, služby: -prevádzkovanie letiska Jihlava -vyhliadkové lety -výcvik na klzákoch, motorových klzákoch -letecký výcvik na motorových lietadlách a klzákoch -parašutistický výcvik -parakurzy -fotografovanie z lietadla -vlekanie reklamných transparentov - organizovanie leteckých výstav, aerosalónov, leteckých dní, leteckých súťaží, ...

Jazykové kurzy so zameraním na angličtinu. Jedná sa o obchodnú angličtinu, pre začiatočníkov, pokročilých, pre prežitie aj pre stredné školy. Prihlásiť sa môžete na skupinové alebo individuálne kurzy.

služby: -Pomáha deťom a študentom akéhokoľvek veku zvládať problémy s čítaním, písaním či pravopisom aj inými predmetmi pomocou individuálneho doučovania založeného na špecializované študijné technológiu.