Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Chcete študovať a zároveň pracovať? Prvé štúdium reklamy z praxe a pre prax! AD Institute je odrazovým mostíkom pre úspešnú kariéru v reklame. Študujte na získanie praktických reálnych skúseností.

Prevádzkujeme jazykový portál spaceteacher.com, kde si študenti majú možnosť vybrať si najlepšie: - jazykovú školu - jazykový kurz - lektora - online výučbu - ďalších študentov na spoločnú výučbu zadarmo. Pôsobíme globálne a ponúkame všetky jazyky. Registrácia je pre všetkých zadarmo, učte sa cudzie jazyky s nami.

Komplexné zabezpečenie služieb od A až do Z (na kľúč) alebo akákoľvek čiastková služba. Poradenstvo a organizácia: - kongresy - semináre, prezentácie - firemné akcie - školenia (kursy), firemné večierky - incentívna turistika (motivačné programy).

Osobná trénerka fitness Organizovanie - školiace akcie Poskytovanie - psychologické poradenstvo pre športovcov

Firemné vzdelávanie - rekvalifikácia

Jazykové audity Obojsmerné preklady - korektúry a prepisy textov - tlmočenie Súkromná jazyková škola - testy - skúšky - audity - kurzy v Prahe i zahraničí organizovanie - letné jazykové tábory pre deti.

Jazyková škola. Jazyková agentúra. Jazykové kurzy pre deti a dospelých.

Aj vám môže byť lepšie. Organizujem kurzy, na ktorých učím účastníkov, ako zlepšiť ich život, ako sa naučiť riešiť svoje problém, ako uzdraviť svoje pocity a svoj život.

Výučba jazykov: -angličtina -nemčina -intenzívna internátna jazyková výučba -dochádzkové kurzy -štúdium v zahraničí (Anglicko, Austrália...).

Kurzy - výtvarné - kreslenie pravou mozgovou hemisférou

Fitness cvičenia pre mamičky s deťmi - cvičenie pre tehotné - pohybové akcie Kurzy - prvá pomoc

Výroba ortopedických kĺbových náhrad i chrbticových systémov, školenia operačných tímov.

Poradenstvo v oblasti osobnej image, lektorská činnosť, organizovanie kurzov a seminárov so zameraním na celkovú vizáž. Poradenstvo v oblasti osobnej image Osobný imidž je vlastne akási vizitka človeka. Každý človek sa chce cítiť dobre a preto sa zameriavam predovšetkým na súhru zovňajšku s osobnosťou, pretože tá je veľmi dôležitá. Prajem si, ...

Psie škola: -škôlka pre šteniatka -výcvik psa s majiteľom -výcvik psa s ubytovaním -výcvik psa u majiteľa -príprava na skúšky -výcvik v obrane Náprava aj veľmi problémových zvierat.