Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

služby - školenia a semináre v oblasti odpadového hospodárstva. Pobočka Plzeňský kraj - adresa: Nám. Slobody 137, 335 61 Spálené Poříčí - tel. 603 161 021. pobočka Vysočina - adresa: Petrovická 857, 592 31 Nové Mesto na Morave - tel. 739 932 290.

služby: - školenie v oblasti marketingu, manažmentu, financií, colnej problematiky, logistiky a skladovania.

služby: - organizovanie detských dní, osláv, karnevalov - cvičenie pre deti, rodinné pobyty.

Predaj, služby - lode, lodí (nové aj bazárové). služby - praktické kurzy a preskúšanie z praktických znalostí ovládania lodí - registrácia lodí.

služby -pohybové a športové kurzy pre deti - cvičenie rodičov s deťmi - krúžky pre predškolákov - cvičenie s dojčatami.

Jazykové centrum: - tlmočnícke, prekladateľské služby - firemné výučba jazykov.

služby - akreditované kurzy pre pracovníkov v sociálnych službách, aktivizačné pracovníkmi, ergoterapeut, opatrovateľa.

služby: - školenia prvej pomoci - lektorská a školitelská činnosť v oblasti poskytovania prednemocničnej neodkladnej starostlivosti.

lezecká škola - lezecké kurzy v skalách - kurzy pre deti, juniorov, dospelých aj pre celé rodiny.

služby: - zabezpečenie študijných a vzdelávacích programov: - výučba jazykov.

Modern Dance - kurzy tanca pre deti - adresa: Jeseniova 19, Praha 3.

Prekladateľské služby: - anglický jazyk, preklady odborných textov z odboru politológia, sociológia, ekonómia, spoločenské vedy Výučba: - anglický jazyk.

Culinaria Dolce Vita služby - zážitkový catering - kuchár do domu - kuchárska show - gastro poradenstvo - kurzy varenia.

poradenské služby - poradenstvo pre podnikateľské subjekty - poradenstvo pre verejnú správu - vzdelávanie, semináre.

Prekladateľské, tlmočnícke služby: - taliansky jazyk, taliančina (so súdnym overením i bez overenia) - anglický jazyk, angličtina (bez overenia). Výučba, kurzy: - taliančina, angličtina.

služby - firemné vzdelávanie - finančné poradenstvo.

služby - kurzy, školenia - osobný rozvoj, terapia - akreditované kurzy pre školy.

Služby v oblasti BOZP a PO - poradenská činnosť - kontrola hasičských prístrojov a požiarnych vodovodov - servis hasiacich prístrojov, ročné kontroly, periodické dielenské kontroly, vstupné kontroly.

služby: - rozvoj ľudských zdrojov - HR poradenstvo - osobné koučovanie.

služby: - poradenstvo a výučbu feng shui.

Firma Korn Ferry s.r.o. je medzinárodná poradenskou firmou s dlhoročnou históriou v odbore personalistiky. Svojim zákazníkom ponúkame predovšetkým poradenstvo v oblasti výberu, motivácie, odmeňovanie a rozvoja zamestnancov. Zbierame a analyzujeme dáta z celého sveta, vytvárame reporty a prezentácie. Sídlime na adrese Hvězdova 1716/2 b, Praha a ...