Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Spoločnosť SMART BUSINESS CENTRE s.r.o. organizuje kurzy pre firmy v oblasti soft a hard skills. kurzy - time management - komunikácia - vyjednávanie - tím manažment ... a ďalšie.

Spoločnosť Smart Language Centre, s.r.o. poskytuje jazykovú výučbu firmám a verejnosti. Špecializuje sa na výučbu obchodnej angličtiny a konverzáciu. Možnosť výučby i nemčiny alebo ruštiny.

Podporované zamestnanie - pomoc pri uplatnení na trhu práce občianske združenie zaistenie - semináre

služby: - kurzy a školenia elektrikárov - revízie a montáž el.zařízení

stredné odborné učilište včelárske - predajňa včelárskych potrieb - prevádzkovanie stredného odborného učilišťa včelárskeho vzdelávanie dospelých - prevádzkovanie a organizácie mimoškolské činnosti detí a mládeže v odbore včelárstvo - organizovanie a zabezpečovanie vzdelávacích a kultúrno-výchovných činností - vzdelávanie v odbore ...

Zabezpečujeme komplexné služby v BOZP a PO, vrátane koordinácie stavieb. Vykonávame v spolupráci so svojimi zmluvnými revíznymi technikmi a osobami odborne spôsobilými podľa konkrétnych požiadaviek zákazníka tak, aby sme spoločne plne pokryli všetky požiadavky zákazníka aj kontrolných orgánov. Zastupiteľnosť OZO zaistená. Lacno, rýchlo, ...

Služby v oblasti BOZP a PO - školenie zamestnancov - kontrola a revízie technických zariadení - kontroly hasiacich prístrojov, hydrantov a suchovodov.

Tanečné štúdio a tanečný klub pani Hany Flekrové ponúka tanečné kurzy, vystúpenia, tanečné tábory a iné akcie pre deti, mládež a dospelých. Tanečný klub združuje záujemcov o športové a spoločenský tanec, pripravuje pary na súťaže so zameraním na tance latinskoamerickej a štandardné a sám tiež organizuje celoštátnu súťaž Holický ...

služby: - vzdelávanie v oblasti bezpečnosti práce - poradenská a revízna činnosť v oblasti žeriavnícke techniky, parných kotlov a tlakových a plynových zariadení.

služby: - preklady a tlmočenie z a do francúzskeho a nemeckého jazyka - výučba

Gitarová škola: - výučba hry na gitaru, ukulele.

Výučba, prekladateľské služby: - nemecký jazyk - ruský jazyk.

Prekladateľské, tlmočnícke služby: - španielčina. Výučba, kurzy: - španielsky jazyk.

Spoločnosť ELZET consulting s.r.o. je poskytovateľom služieb v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany v regióne východných Čiech. Služby v oblasti bezpečnosti práce: - koordinátor BOZP na stavbách - školenie zamestnancov - školenie obslúh vysokozdvižných motorových vozíkov - spracovanie záznamu o pracovnom úraze - účasť na ...

Revízny technik Roman Špička vykonáva revízie a školenia v oblasti zdvíhacích, tlakových a plynových zariadení nielen v okrese Ústí nad Orlicí, ale aj v rámci celej Slovenskej republiky. Revízia a školenia: - zdvíhacích zariadení a viazacích prostriedkov - žeriavov - vysokozdvižných vozíkov - zdvíhadiel, automobilových zdvihákov - ...

služby - kurzy a semináre so zameraním na účtovníctvo, dane, mzdy, pracovné právo a personalistiku.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, požiarnej ochrany - vykonávanie vstupného a periodického školenia BOZP, vrátane spracovania povinné dokumentácie - pravidelné a mimoriadne kontroly BOZP - školenie zamestnancov z predpisov PO.

Revízia, technické prehliadky, skúšky: - vyhradené zdvíhacie zariadenie - pracovné plošiny - viazacie prostriedky. školenia: - obsluhy žeriavov, pracovných plošín, zemných strojov - školenie viazačov - vodičov motorových vozíkov.

Lanové centrum - atrakcie - lanové prekážky - trampolíny - prímestskej tábory pre deti.

kurzy - maľovanie na hodváb. Ručne maľované hodváb.

služby - školenia zamestnancov v oblasti BOZP - poradenstvo - predaj, revízie i pozáručný servis šachtové a manipulačnej techniky.