Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Clavicula vzdelávacia agentúra Výučba jazykov, výučba cez Skype, príprava na Scio testy, prijímacie skúšky, maturitu a Národné porovnávacie skúšky (NSZ), doučovanie ZŠ a SŠ predmetov, preklady a tlmočenie.

Kompletné modelárske potreby: - vrtuľníky - lietadlá - lode - autíčka. Škola lietania s modelmi.

Organizovanie: -kurzy, školenia, rekvalifikácie: -firemné vzdelávanie -projektová činnosť -agentúra práce -outdoor -team building -účtovníctvo -poradenstvo -obchodný zástupca -sprievodca cestovného ruchu -opatrovateľka o deti -sociálna pracovníčka -jazykové kurzy -počítačové kurzy Autorizované ...

PORADENSKÁ A VZDELÁVACIA SPOLOČNOSŤ SLUŽBY KLIENTOM: MANAGEMENT CONSULTING: - analýza konkurenčnosti - riadenie procesov a organizácia spoločnosti - projektové riadenie - strategický manažment MANAGEMENT KVALITY: - implementácia systému manažérstva kvality - budovanie integrovaných systémov riadenia - podpora pri rozvoji a trvalom ...

Sedemmíľové topánky - zábava, adrenalín, šport. Výučba: - zábavný športový štýl - vhodné pre mužov, ženy aj deti. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - semimíľové (skákacie) topánky. Zastúpenie rakúskej značky 7 leagve boot.

Naučíme vidieť Vás a Vaše deti bez použitia fyzických očí. Organizujeme kurzy Intuitívne vnímanie a Intuitívne videnie. Pomôžeme Vám prebudiť vnútorné informačné centrum, vďaka aktivácii ktorého budete schopní prijímať informácie zo svojho okolia bez použitia základných piatich zmyslov. Autorom metód je Mark Komissarov.

Spoločnosť pre sociálnu ekológiu Art Language Factory, o.s.: - autor medzinárodného výskumu Konope je liek - zakladateľ odborných pracovísk: Edukatívna konopná klinika, Matkárne a pestárne liečivých genetík Cannabis Mária Juany de la Cruz a ďalšie - ateliér ALF - dobrovoľnícke projekty - pôvab manažmentu - galéria - vzdelávanie a ...

Účtovná kancelária: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdy a personalistika - ekonomické poradenstvo - semináre, školenia, rekvalifikácie.

Nechtové štúdio: -gélová modelácia -klasická manikúra -japonská manikúra P.Shine -teplé parafínové zábaly -lakovanie a zdobenie nechtov. Predaj: -profesionálny nechtový materiál. Rekvalifikačné kurzy: -manikúra -modeláž nechtov.

Privátna škôlka Fanfán. Vzdelávacia agentúra Fanfán - konzultácie a semináre v oblasti etikety a pravidiel spoločenského správania.

Vydávame odborné publikácie ELEKTRO V PRAXI : - školenia a vzdelávanie pracovníkov - školenia na vykonávanie revízií a kontrol - odborné semináre Opravy, údržba, rekonštrukcia: - elektrické zariadenie na ťažbu a spracovanie štrkopiesku.

Hlavným cieľom združenia je rozvíjať kultúru tela, propagovať tanečné umenie, pohyb, hudbu, kultivovať a rozvíjať tanečnú kultúru po stránke duchovnej i fyzickej. Baletná škola MgA. Iriny Popovej v Olomouci a Prostějove je určená pre dievčatá i chlapcov so záujmom o tanec. Cieľom je objaviť a podchytiť mladé talenty a systematicky ich pripraviť na ...

Sme vzdelávacia agentúra s akreditáciou Ministerstva školstva, e-learning, daňové a účtovné poradenstvo. Štúdium, vzdelávanie: - vzdelávacia agentúra - odborné vzdelávanie dospelých - daňové a účtovné poradenstvo - rekvalifikácia - školenia - profesionálni lektori - individuálne školenia - učebne sú vybavené moderným IT vybavením, ...

Výtvarné krúžky pre deti, mládež aj dospelých. Výtvarné dielne, keramika pre deti, mládež a dospelých, kurzy digitálnej fotografie, tábory.