Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Jazyková škola: - denné pomaturitné štúdium - popoludňajšie, večerné kurzy - podniková, individuálna výučba - kurzy pre deti od 6 rokov do 13 rokov - príprava na medzinárodné skúšky. Výučba, kurzy: - angličtina. Preklady, tlmočenie.

Služby: - jazykové kurzy, výučba: - anglický jazyk, angličtina - ruský jazyk, ruština - kurz slovenčiny pre cudzincov Preklady, tlmočenie: - angličtina, nemčina a ruština

Kurzy, výučba: - anglický jazyk, angličtina

Výučba, prekladateľské služby, : - francúzsky jazyk, francúzština

Činnosť: - komplexné služby v oblasti BOZP a požiarnej ochrany

SILEX Olomouc - vzdelávacie a školiace zariadenia. Rekvalifikačné kurzy: -kuchár - čašník -predavač -holič - kaderník -účtovníctvo -masér -automechanik -mechanik - opravár -kozmetické služby.

Školenia: - personálne služby - obchodné, manažérske, prezentačné schopnosti - telemarketing - team building - individuálne kurzy.

Predaj, servis: - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíkov Hyster - náhradných dielov, doplnkov k vozíkom - školenie vodičov a poradenstvo - technické kontroly a revízie LPG systémov.

Česká debatná spoločnosť, z. s. je neštátna, nezisková organizácia s celorepublikovou pôsobnosťou, založená v roku 2004, ktorá organizuje vzdelávacie, debatné a iné aktivity pre žiakov, študentov a širokú verejnosť.

Komplexné služby v oblasti požiarnej ochrany a bezpečnosti práce. Predaj: - hasiace prístroje.

Služby: -výučba angličtiny, anglického jazyka.

Vzdelávacie centrum, jazyková agentúra, škola. Výučba angličtiny a ďalších cudzích jazykov. Výučba slovenčiny pre cudzincov - Czech for foreigners. Príprava na prijímačky na strednú aj vysokú školu, scio testy. Individuálna výučba. Jazykové kurzy vo firmách. Kurzy angličtiny a ďalších jazykov. Individuálna výučba, výučba cez ...

Služby: - výber pracovníkov - výstavba celých pracovných tímov - vzdelávacie aktivity - personálny audit - kurzy.

Služby: - manažérske poradenstvo - realizujeme tréningy a kurzy na mieru.

Predaj, poradenstvo, školenia: - softvér. Služby: - ITIL poradenstvo - IT školenia - migrácia a úpravy na požiadavky zákazníka - semináre teambuildingu a kreativity - riešenie konfliktov v IT projektoch pomocou mediácie

Služby: -rozširujúce kurzy pre kozmetičky, masérov/ky. Kurzy: -ošetrenie pleti ultrazvukovou špachtľou. -trvalá na riasy. -predlžovanie rias. -svadobné líčenie. -japonská manikúra. -depilácia cukrovou pastou. -mikromasáž očného okolia. -lymfatická masáž tváre.

Služby: - organizovanie odborných kurzov, školení a vzdelávacích akcií pre zdravotníkov

Súdny znalec: -oblasť vodnej dopravy.

Komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany. Tvorím dokumentáciu k BOZP PO, riadim podnikové riziká, kontrolujem práce zakázané mladistvým a ženám. Vypracovanie evakuačného plánu. Vykonávam školenia v ochrane zdravia pri práci a požiarnej. Školím vodiča.

Vzdelávacie divízie: AKREDITÁCIA MŠ SR SR - odborné semináre a výcvikové programy - celoživotné vzdelávanie - prieskumy spokojnosti zamestnancov - celoživotné vzdelávanie pre sektor zdravotníctva. Realitná divízia: Špecializujeme sa na zabezpečenie prenájmov, predaja a kúpy bytov, rodinných domov, správu a výkup nehnuteľností, prenájom ...

Kompletné služby a poradenstvo v oblasti požiarnej ochrany, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Nechtové štúdio: -manikúra P.Shine -nechtová modelácia -masáž rúk -nail art, nechtový dizajn. Pedikúra. Rekvalifikačné kurzy: - pedikúry - manikúry - modeláže.