Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Jazyková agentúra: - výučba vo viac ako 14 svetových jazykoch, prekladateľské a tlmočnícke služby vo viac ako 46 jazykoch Korektúry a odborné korektúry textov. Jazyková škola: - odborné kurzy manažérskych zručností. Jazykové audity: - audity štandardne vykonávame v anglickom, nemeckom a ruskom jazyku.

Kurzy: - predpôrodné kurzy, znakovanie, loptička. Cvičenie: - gravidjóga, cvičenie na balónoch pre tehotné, plávanie, cvičenie po pôrode, kurz masáží detí a dojčiat, cvičenie s deťmi. Pôrodná asistentka. E-shop.

InternetPoradna.cz pomáha ľuďom so zdravotným postihnutím: - on-line sociálne poradenstvo - dlhové, občianske, psychologické poradenstvo - sluchové, zrakové a telesné postihnutie - e-linka (linka dôvery). Organizovanie kurzov pre osoby so zdravotným postihnutím: - anglický a nemecký jazyk pre začiatočníkov - základy obsluhy osobného ...

Všeobecne prospešná spoločnosť TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociálna firma ERGONES sa zameriava na poskytovanie sociálnych služieb pre zrakovo postihnutých. Zamestnávame osoby so zdravotným postihnutím a ponúkame celý rad služieb medzi ktoré patrí napr. Predaj kompenzačných pomôcok pre zrakovo postihnutých, potlač reklamných predmetov, výroba ...

JAZYKOVÁ AGENTÚRA ¦ výučba jazykov pre firmy aj verejnosť ¦ Preklady ¦ Tlmočenie

Knižnica a multimediálna študovňa Britského centra sú otvorené pre najširšiu verejnosť. Ponuka kníh: -učebnica pre všetky stupne pokročilosti -beletria-v knižnom vydaní aj na audiokazetách. Pracovný čas: Út, St - 9-12 13-17 Št 13-17 Pi 9-15.

Športové centrum pri UP Olomouc Záujmová a rekreačná telesná výchova a šport pre študentov a zamestnancov UP, nové aktivity: tanec - športové, HIP-HOP, step, powerjoga, spinning, nordická chôdza Pobytové akcie pre deti i dospelých, leto detí, lyžiarska škôl, jarné prázdniny, rodičia a deti na horách Letné a zimné pobytové kurzy pre ...

Fyzioterapeutka Mgr. Kateřina Kropáčová prevádzkuje lekcie jogy, hodiny fyzioterapie, kineziotaping.

Poradenské a vzdelávacie združenia: - riadenie ľudských zdrojov - systémy hodnotenia - personalistika - assessmenty

Spoločnosť SPOLOK ÚČTOVNÝCH OLOMÚC: - Semináre a školenia Spolku účtovníkov Olomouc sú akreditované - novinky v zákonoch a vyhláškach - naši lektori Vám objasnia výklady zákonov Vzdelávacie stredisko - veľká kapacita sály, priestory sú vhodné na školenia, semináre, rokovania s obchodnými partnermi, firemné a súkromné akcie. Možnosť využitia ...

Fine English - jazyková agentúra: - jazykové kurzy anglického jazyka pre začiatočníkov i pokročilých študentov, skupinové kurzy pre deti i dospelých - výučba s rodeným hovorcom.

Medzinárodná tenisová akadémia. ITS TENNIS CENTRE ponúka vypracovanie komplexného tréningového programu podľa potreby, alebo možnosť výberu z už pripravených programov, ktoré môžu byť po konzultácii prispôsobené každému hráčovi.

Verejná strelnica. Športová a rekreačná streľba. Možnoxt výcviku ozbrojených zložiek štátu. Praktická prípravu žiadateľov o zbrojný preukaz.

Služby, školenia: - príprava a poradenstvo v oblasti ISO 9001 aj v nadväznosti na dotácie - v oblasti poradenskej, konzultačnej a vzdelávacej činnosti systémov manažmentu - poradenstvo, príprava v oblasti manažmentu. - školenia v oblasti automobilového priemyslu - zabezpečenie vhodných dotačných titulov na celú šírku činnosti.

FunSwim s.r.o. sa zameriava na poskytovanie jednodňových a letných kurzov plávania. Špecializuje sa na plavecké kurzy pre deti a tiež organizuje pobytové kurzy s ďalšími činnosťami ako je horolezectvo a pod.

PatentOn Group s.r.o.poskytujú obchodnú, inžiniersku a sprostredkovateľskú činnosť, poradenstvo v oblasti ochrane duševného zdravia. Vykonáva v tejto oblasti semináre a školenia, zaoberá sa ochrannými známkami a písanie rešerší.

Kurzy angličtiny: -pre deti od 3 mesiacov do 19 rokov metódou Helen Doron.

Pani Ing. Libuše Cikánková vykonáva audit systému kvality a bezpečnosti potravín. Ponúkame interné audity systému kvality a bezpečnosti potravín firmám zameraných na výrobu a distribúciu potravín, pokrmov, krmív. Ďalej poskytujeme audity u dodávateľov alebo predauditu, audity pred certifikáciou systému kvality a bezpečnosti ...

Servis, revízie - hydraulické žeriavy - hákové nosiče kontajnerov - zdvíhacie zariadenia. Školenia žeriavnikov, viazačov a správcov pojazdných zdvíhacích pracovných plošín.

Výučba: - tradičné čínske bojové umenia.

Komplexné služby pre katolícku cirkev a pre veriacich: - telefóny - energia - poistenie - vzdelávanie - ESET