Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Maliarske, lakovnícke a natieračské práce. Predaj dekoračných maliarskych valčekov . Školenia pre maliarov.

Služby - tandemové lety - rokov tandemom - tandem paragliding.

Vzdelávacie a rozvojové programy pre jednotlivcov i pracovné tímy firiem a organizácií: - budovanie, rozvoj pracovných tímov - koučovanie (individuálne, tímové, skupinové) - diagnostika - vzdelávanie - Belbin e-interplace (tímové role).

Organizovanie - letné detské tábory Kurzy - aikido - sebaobrany

Predaj a distribúcia kinesio tejpov známych tiež ako kinezio tejp, bavlnený tejp popr. elastický tejp. Školenia a organizovanie kurzov kinesio tejpovania.

Jazykové vzdelávanie. Preklady bežné aj súdne (úradné). Manažérske vzdelávanie - semináre a workshopy. Poradenstvo z oblasti vnútorného auditu a riadenia kvality vo verejnej správe. Rekvalifikačné kurzy. Riadenie kvality vo verejnej správe. Strategické plánovanie, procesné riadenie.

Tlačiareň: - veľkoformátové fotografie - ofsetová, digitálna, inkjetová tlač - knihárske a dokončovacie práce - grafické práce - signmaking - reklamné predmety. Jazykové kurzy: - víkendové a letné kurzy - preklady a tlmočenie - tábory s angličtinou pre deti - cambridgské skúšky.

Amenit Zaoberáme sa predajom SW (vrátane licencovania Microsoft), dodávkou bezpečnostných a antivírusových riešení. Vývojom softvéru na zákazku, programovaním webových aplikácií, profesionálnou správou sietí (vrátane dodávky výpočtovej techniky). Službami - IT školenia, rozosielanie emailov, správa a tvorba www stránok. Antivírusové Centrum - ...

Semináre, kurzy a tréningy: - manažérske, komunikačné, prezentačné a lektorské zručnosti - zručnosti riešenia konfliktov - vedenie porád - tímové správanie a tímová spolupráca - vedenie účtovníctva SVJ.

Poradenstvo, školenia, dokumentácia: - bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci, bezpečnosť práce - požiarna ochrana - prevencia závažných havárií Revízia, kontroly: - vyhradené technické zariadenia (zdvíhacie, elektrické, plynové) - rebríky, regály.

Dom detí a mládeže, DDM. služby: -pořádání záujmových krúžkov pre deti, výletov -prázdninové pobyty, tábory.

Jazykové kurzy. Výučba-jazyky: -anglický, angličtina -Nemecko, nemčina -Španielsko, španielčina -Francúzska, francúzština -italský, taliančina -slovenský, Čeština pre cudzincov -kurzy pre verejnosť, firmy, podnikateľov, víkendové, individuálne. Služby, poradenstvo: -soudní preklady -opravy, korektúry v českom jazyku ...

Výcviková škola: - súkromných, obchodných a dopravných pilotov doprava: - letecká preprava vnútroštátna, medzinárodná -vyhlídkové rokmi (pre 3-15 osôb) - charterové lety (na zákazku) - nepravidelné letecké linky - aerotaxi: -BEECHCRAFT KING AIR B200C max.9 cestujúcich -CESSNA T303 CRUSADER max.4 cestujúci - preprava osôb na území ...

Jazyková škola. Výučba, kurzy: -anglický jazyk (angličtina).

služby - kurzy lyžovania a snowboardingu - lyžiarsky a snowboardový výcvik.

Potápačské Centrum Trigger Divers Nový Jičín - škola potápania - predaj výstroje pre šnorchlovanie, rekreačné aj technické potápanie.

plavecká škola - Baby club RELAXÁČEK plávanie rodičov s deťmi - plávanie žiakov základných a materských škôl prebieha na krytom bazéne v Kopřivnici a v Studénke - Relax bar.

zváračská škola - kurzy zvárania.

DYTRON, s. r. o. je firma z Českej republiky a členský štát Európskej únie. Sme dodávateľom 3D a PLM riešení v rôznych priemyselných odvetviach. Realizujeme školenia CAD, CAM a PLM systémov. Zaoberáme sa aj predajom a servisom výpočtovej techniky. Implementácia CAD/CAM/PLM systémov: - poradenstvo v oblasti priemyselných riešení - skúsenosti a ...

Technický a stavebný dozor Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

Kurzy, výučba: - cudzie jazyky - angličtina, nemčina, poľština, ruština ... atď.

Služby, organizovanie: - kurzy plávania novorodencov, dojčiat, batoliat, predškolákov - pobyty pre rodiny s deťmi - akcie pre deti (karneval, drakiáda, divadlo, a i.).

Činnosť: - služby v oblasti BOZP a PO - životné prostredie