Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Rekvalifikačné kurzy: -obsluha osobných počítačov -správca počítačovej siete -účtovníctvo -daňový poradca-metodik -bezpečnostná technika, BOZP -jazykové kurzy-angličtina, nemčina a ďalšie -riadenie ľudských zdrojov, personalistika.

E-shop: - akustické peny a materiály. Predaj a požičovňa discgolfových košov a vybavenia. Tréningy discgolfu. Finančné poradenstvo inak.

Akreditované rekvalifikačné kurzy, záujmové kurzy, prednášky, semináre, projekty (spracovanie, riadenie, administrácia), vzdelávacie programy aj pre znevýhodnené skupiny obyvateľov. Rekondičné a regeneračné služby

Poradenstvo, vzdelanie. Rozvoj ľudských zdrojov v neziskovom sektore, zlepšovanie zamestnateľnosti ohrozených skupín obyvateľov, podpora rozvoja obcí, miest a regiónu.

Konzultácie a školenia v oblastiach - povinnosti firiem podľa environmentálnej legislatívy - EMS podľa normy ISO 14001 a jeho integrácia do systémov riadenia - interné audity podľa normy ISO 19011 a udržiavanie spôsobilosti interných audítorov EMS.