Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov strategické riadenie, vedenie ľudí a tímová spolupráca. Profesijné kurzy: - vzdelávanie - organizovanie seminára

- webové stránky - webové aplikácie a programovanie - copywriting - internetový marketing - reklamné bannery a tlačoviny - rešerše - konzultácie a školenia

sprostredkovanie: - firemné akcie - školenie - semináre - spoločenské podujatia

Spoločnosť, ktorá vyučuje deti zábavnou formou základy vedy, strojárstvo, technológie a matematiky. Využíva edukačné systém STEM. Poskytnutie vzdelávacie aktivity deťom za pomocou kociek LEGO. Ponúka aj možnosť teambuildingu s kockami i pre dospelých.

projekcia: - spracovanie informácií - výpočtová technika Poskytovanie software: - predaj hotových programov na základe zmluvy s autormi alebo vyhotovovanie programov na zákazku školiace činnosť - výpočtová technika - programové vybavenie

Školiace spoločnosť v rámci účtovníctva, ktorá ponúka: - účtovné supervízie - dohľad a ďalšie rozvíjanie vašich schopností - školenia začínajúcich účtovných - efektívnou formou výučby, po absolvovaní má klient schopnosť samostatne viesť základné účtovníctvo - poradenstvo pre účtovné - realizácia i prostrednom Skype

Vykonávame vzdelávaciu činnosť na území MS kraja. Podnikom zabezpečuje vzdelávanie, školenia a rekvalifikáciu v oblasti zvárania, spájkovanie, rezanie kovov.

služby: - tvorivé dielňa - výtvarné a keramické kurzy

služby - lektorka angličtiny - výučba a kurzy angličtiny.

služby - lyžiarska škola - vodácka požičovňa - vodácke akcie - školské výlety na raftoch.

Ateliér, služby - výtvarník, dizajnér, pedagóg - workshopy a prednášky o farbách.

Zváračská škola, vzdelávacie stredisko - výučbu a skúšky zvárania - odborné vzdelávacie kurzy a školenia pre certifikáciu GAS.

Prekladateľské, tlmočnícke služby: - nemecký jazyk - výučba nemčiny.

služby - zameranie na podnikanie, business a vybrané odbory priemyslu a služieb - kurzy, školenia, semináre, konferencie pre firmy.

služby - prípravné kurzy z telesnej výchovy - individuálne tréningová príprava - tenisové kurzy pre začiatočníkov i profesionálnych hráčov.

služby - poradenstvo v oblasti voľby povolania - koučovanie osobnostné.

kurzy: - dynamický tréning plynulé komunikácie pre osoby, ktoré trpia zajakavosti

Sme súkromná škôlka a mikrojasliach v Ostrave-Třebovice (Porube). Poskytujeme možnosť stráženia detí s kvalitným predškolskom vzdelávaním a tiež plávania pre deti. Organizujeme tiež akcie pre deti s rodičmi.

Technický a stavebný dozor Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

Lektorka, služby: - vzdelávanie - koučing - supervízia - outplacement.

Výučba: - angličtina - francúzština - nemčina - arabčina

Služby v oblasti: - bezpečnosti práce, ochrany zdravia pri práci (BOZP) - požiarnej ochrany (PO).