Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Lyžiarska škola. Sme oddielom, ktorý sa zameriava na základné lyžovanie, nevychovávajú závodné lyžiarov. V súčasnej dobe v našom oddiele aktívne pracuje dvadsať inštruktorov lyžovania, z ktorých každý má dlhoročnú skúsenosť s výučbou lyžovania detí. Zodpovedajúce akreditovaná kvalifikácia všetkých inštruktorov je samozrejmosťou.

Produkčné a reklamná agentúra Prodag Brno sa špecializuje na organizovanie a zabezpečenie spoločenských a firemných večierkov, seminárov, školení a ďalších spoločenských akciách. Naším prvoradým cieľom je vyhovieť najrôznejším individuálnym prianiam zákazníka v oblasti marketingu a produkcie. služby: - organizovanie spoločenských podujatí - ...

služby - kurz písania všetkými desiatimi, písanie so správnym prstokladom.

služby - výučba angličtiny pre deti i dospelých. Výučba prebieha na týchto miestach: - adresa: DDM Jungmannova 1084, Kuřim - adresa: MC Paleček, K. J. maskami 2, Blansko.

Plavecká škola bublinka - prevádzka Wellness Kuřim, Blanenská 1082, Kuřim.

služby: - vzdelávanie priamo vo firmách alebo v otvorených kurzoch - konzultácie a workshopy - outdoorové tréningy - koučovanie

Konzultácie, školenia, poradenstvo, analýzy. ISMS Manažér/CISO/DPO.

Hudobná škola Yamaha Rytmické krôčiky Zobcová flauta Akustická gitara

Tlmočenie a preklady: -taliančina - nemčina. Výroba, predaj, eshop.: -vlny a ušľachtilých vlákien -kurzy plstenia -výrobky z merina a ušľachtilých vlákien vyrobené technikou zvanou plsteniu/filcovaniu: -netradičné čiapky, klobúky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -prianiačka -šperky.

Predaj, leasing, servis: - stavebné stroje, šmykom riadené nakladače Predaj: - nové aj použité prídavné zariadenia a príslušenstvo pre nakladače. Školenia strojníkov: - základné kurzy.

Služby: -kurzy lezenie -lezecká stena -lezecký program pre rodičov s deťmi -lezenie pre deti -lezecký detský kútik -lezenie pre začiatočníkov, pokročilých, skupiny.

Kynologický klub Šlapanice. Výcvik pre verejnosť každú sobotu od 8 hodín. Bližšie info na www.kkslapanice.com

Lektorka ručného podnikania. Bohdana Goliášová učí všetkých ručných výrobcov, ako sa svojim koníčkom uživiť. Ako prezentovať a predať svoje handmade výrobky.

Prútkarenie a vyhľadávanie geopatogénnych a patogénnych zón pomocou VIRGULÍ a prístrojovej techniky, Organizovanie odborných kurzov na vyhľadávanie vody a vodných zdrojov. Lektor inštitútu alternatívnych štúdií - výuková školiaca lektorská činnosť - organizovanie odborných seminárov vrátane lektorskej činnosti seminára - harmonizácia - ...

-Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu -Veľkoobchod a maloobchod -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti

Výučba - jazyky - hudba. Organizovanie - školenia - kurzy.

Činnosť: - kompletné služby, školenia v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) a požiarnej ochrany (PO).

Služby - koučing, výkonový alebo rozvojový koučing - mentoring - semináre a školenia.

Služby - doučovanie matematiky, angličtiny a českého jazyka.

Súkromná lektorka angličtiny - výučba angličtiny - preklady a prekladateľská činnosť.

Predaj kvalitných ľudských vlasov z Indie. Veľkoobchod kaderníckych potrieb. Kurzy, školenia. Relaxačné dámske kaderníctvo Hair Visage