Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť. Ruský jazyk. - profesionálne písomné a technické a právne preklady ruského jazyka. Výučba ruského jazyka priamo vo Vašom podniku - začiatočníci aj pokročilí.

Výučba, kurzy, prekladateľské, tlmočnícke služby: - francúzsky jazyk, francúzština.

Prekladateľská agentúra - odborné preklady a tlmočenie, firemná výučba jazykov, lokalizácia, grafické práce a dtp. Angličtina, nemčina, ruština, taliančina, francúzština, španielčina a všetky ďalšie európske jazyky a rad jazykov mimoeurópskych.

Preklady, tlmočenie: - angličtina špecializácia - jazyková agentúra - kurzy angličtiny, španielčina, gréčtina, nemčina, francúzština - individuálne, skupinové, firemné.

Nezávislý certifikačný orgán zameraný na certifikáciu QMS, EMS a SM BOZP predovšetkým malých a stredných organizácií. Technická a odborná pomoc: - príprava skúšobných laboratórií na akreditáciu -inšpekcia zvárania. CERTIFIKÁCIA. Posúdenie zhody zavedeného systému manažmentu s normou: - ČSN EN ISO 9001:2001 - ČSN EN ISO ...

Veľkoobchod: -kadernícke potreby, kompletný sortiment pre kaderníčky: DUSY, DAVINES, ING, BEOX, BALMAÍN, INDOLA, MATRIX, SCHWARZKOPF, LOREAL, WELLA, VITALITY, MATUSCHKA, LONDA, SELECTIVE, HESSLER aj iné. -laky na vlasy, tužidlo, prelivy, šampóny, farba, gély, balzamy -hrebene, kefy, natáčky, britva, britvy -parochne, príčesky, vrkôčiky, ...

Komplexné poradenstvo pre zaistenie finančného zdravia, ekonomickej stability a úspešného rozvoja podnikania: - riadenie výkonnosti podnikov - riadenie ľudských zdrojov - európske dotácie - vzdelávanie a rozvoj - vyhľadávanie a výber pracovníkov - kurzy zadarmo.

Vzdelávanie. Manažérske štúdiá MBA, LLM, MPA

Služby - inštruktor paraglidingu - kurzy paraglidingu.

Služby - výcvik psov - tréningy psov, agility.

Činnosť: - výučba angličtiny - preklady, tlmočenie

Služby: - zdravotné cvičenia - zdravé cvičenie Kde cvičíme: Sokol Brno I, Kounicova 686/22

Služby: - výučba anglického jazyka - kurzy angličtiny.

Mgr. Peter Eliáš je profesionálny kouč. Služby v oblasti koučingu: - osobný či profesijný rozvoj - zmena kariérnej dráhy - rozvoj manažérskych zručností - komunikácia - tímová spolupráca - bežné životné témy. Ďalšie služby: - HR poradenstvo – optimalizácia HR procesov - HR audit – nezávislé posúdenie efektivity riadenia HR procesov - ...

Mgr. Nina Hanáková je lektorka angličtiny. Výučba anglického jazyka. Kurzy angličtiny. Výučba cez Skype.

Predaj afrických hudobných nástrojov (bubny djembe a ďalšie). Kurzy hry na africké hudobné nástroje a kurzy afrických tancov. Organizovanie koncertov, kurzov a workshopov.

Mgr. Jiří Vidlák je učiteľ anglického jazyka. Služby: - výučba angličtiny pre jednotlivcov - skupinová výučba angličtiny - firemné kurzy. Vo voľných chvíľach maľuje obrazy, ktoré aj predáva.

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - preklady z NJ do ČJ a naopak - tlmočenie z NJ do Čj a naopak - výučbu nemeckého jazyka - firemná výučba - doučovanie z nemčiny - sprievodcovská činnosť v nemčine - výučba a doučovanie latinčiny.

Služby v oblasti informatika, marketing a ľudské zdroje: - tvorba webových stránok - tvorba e-shopu - firemné vzdelávanie - kariérne poradenstvo.

Agentúra DAPO Marty Laudátovej je špecializovaná na organizovanie seminárov k daňovej problematike poskytovateľov zdravotných služieb (lekárov, zubných technikov) – fyzických a právnických osôb.

Študentská organizácia spolupracuje s 87 krajinami. Služby pre študentov ekonomických, obchodných škôl: -medzinárodné výmeny, stáže, sprostredkovanie kvalifikovanej sily pre firmy aj zo zahraničia: -ľudské zdroje -formou praxe -vzdelávanie, semináre pre študentov: -v bankovníctve -prezentácia firmy -komunikácia so ...