Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

MAMICENTRUM s.r.o. sa zameriava na predaj kočíkov, dojčenského tovaru, drogérie a olejov a vykonáva kurzy cvičenia pre tehotné, masáže a vedenie pôrodu.

Jazyková škola. služby: -výuka cudzích jazykov, preklady textov, tlmočením a skype výučbou.

služby: - školenie - organizujeme školenia a semináre z ekonomickej oblasti a z oblasti rozvoja osobnosti - akreditované semináre pre úradníkov obcí a štátnej správy - vzdelávacie kurzy, školenia, semináre na tému daň z príjmu, DPH, mzdové účtovníctvo, právo a personalistika Semináre, školenia: - audit - účtovné a daňové ...

Masérska škola - kurzy v BRNE, THAJSKU, ČÍNE - masáže a aromaterapia v tehotenstve -CANDLE čokoládové a medové masáže - DORNOVA metóda - havajské masáže - champi - ajuvérdská masáž - jemné mobilizačné techniky - klasické relaxačné masáže pre laikov - lymfatické masáže pre regeneračné maséry - masáže lávovými kameňmi - bambusové ...

PhDr. et Bc. Jan Kabát poskytuje služby pre riešenie sporov mimoprávnou cestou, právne služby, realizuje kurzy ADR a ponúka možnosť usporiadania supervízneho stretnutia pre mediátorov.

Služby: - firemné vzdelávanie - personálne poradenstvo - koučovanie, mentoring - marketingové poradenstvo, grantové poradenstvo

Vydavateľstvo - magazín Business Woman - organizovanie seminárov a workshopov a eventov.

Stlužby - IT podpora - outsourcing - správa sietí rôznych platforiem a operačných systémov - kurzy, školenia programvania, MICROSOFT a ďalšie.

Jazyková škola - jednoročné pomaturitné štúdium angličtiny - kurzy pre dospelých - kruzy pre deti a mládež - firemná a individuálna výučba.

Služby - koordinátor BOZP na stavenisku - technický dozor investora - izolácia striech.

Enemy s.r.o. sa zameriava na technické služby týkajúce sa ochrany majetku a objektov, výučbu prvej pomoci a zdravotný dohľad na organizovaných akciách.

Leasing, predaj, prenájom lešenia: - fasádne - pojazdné - hliníkové - modulové - zastrešenie - doplnky - navijaky. Kompletné lešenárske práce. Školenie lešenárov firemným inštruktorom lešenárskej techniky na lešenie ALFIX.

Organizovanie počítačové kurzy, kurzy na počítači, lektorská činnosť, školenia. Výkuka, vyučovanie: Ekononické rekvalifikačné kurzy podvojné účtovníctvo daňový špecialista Počítač pre začiatočníkov Počítač pre pokročilých Internet a e-mail Obsluha počítača pre seniorov učebne: Břeclav Hustopeče Mikulov

Import, export: - zdravotnícka technika - distribúcia liečiv

Komplexné služby v obore bezpečnosti práce a požiarnej ochrany.

TECHNICKÉ LABORATÓRIA OPAVA, a.s. je autorizovaná, akreditované a certifikovaná laboratórium, ktorá v Brne zriadila školiace a vzdelávacie stredisko. Na tejto pobočke poskytuje služby v oblasti BOZP a technickej inšpekcie. Na výber máte tieto školenia a kurzy: - Osoba odborne spôsobilá v prevencii rizík v oblasti BOZP podľa zákona č. ...

Pracovnoprávny servis, s. r. o. sa zameriava na moderné vzdelávanie formou webinárov a seminárov pre iné spoločnosti, skúsenosti má spoločnosť so školením HR špecialistov, majstrov a manažérov.

Dream Dive s.r.o. sa špecializuje na potápačské kurzy, servis a požičiavanie súvisiaceho vybavenia a prevádzkuje e-shop s potápačským vybavením.

IT školenia: -kancelárskych aplikácie, počítačové vývojárske kurzy, programátorské kurzy, akreditované školenia a individuálne konzultácie s IT odborníkmi, -v prípade záujmu sme schopní zabezpečiť aj manažérske a jazykové kurzy u našich partnerov, -Vlastním mobilné počítačovú učebňu. Miesto: po celej SR i v Európe - priamo u vás, nech už ste ...

Vzdelávacia agentúra, rekvalifikačné kurzy: -kurz podvojného účtovníctva (akreditovaný MŠ SR) -mzdové účtovníctva -kurz daňovej evidencie (predtým jednoduché účtovníctvo) -výuka účtovníctva na PC -rekvalifikační a vzdelávacie kurzy -Individuálne kurzy zamerané na prácu s účtovným programom -personální služby.

Notifikovaná osoba Európskeho spoločenstva 1015. Autorizovaná osoba 202. SZÚ je akreditovaný ČIA: -zkušební laboratórium č.1045 -kalibrační laboratórium č.2232 -inspekční orgán č.4008 -certifikační orgán pre certifikáciu výrobkov č.3040, systémov manažérstva akosti č.3007 a osôb č.3008 Pre potreby výrobcov, dovozcov, ...

Dodávka, komplexná podpora, školenia, konzultácie, skúšky a certifikácie: -3D+CAD systém SolidWorks -výhradný distribútor CAM systému pre obrábanie SolidCAM (2D, 3D obrábacie systém pre programovanie CNC strojov).

Predaj: - lezecké športové potreby - výškové náradie - školenia na výškovej práci - BOZP.

služby: kontrolaDvor správa - kompletný servis počítačových sietí -tvorba www stránok, webdesign -webhosting -VZDELÁVANIE SÚVISIACE, kurzy - software -office -openoffice -projektová riadenia ITIL.

Plávanie dojčiat, batoliat a detí predškolského veku.