Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Akadémia vzdelávania dospelých, škola: -jazykové kurzy pre verejnosť a organizácie: angličtina, nemčina, španielčina, taliančina, francúzština, ruština, čeština pre cudzincov -výpočtová technika -účtovníctvo -management -rekvalifikačné kurzy- napr. pracovník v sociálnych službách, priama obslužná starostlivosť, opatrovateľka, základná ...

Škola, školenia, kurzy -potápanie PADI a CMAS. Klub športového potápania NAUTILUS Breclav. Predaj, opravy a servis: -potreby pre potápačov -športové potreby.

Firemné vzdelávanie: -interaktívna výučba, tímová spolupráca -teambuilding programy a diagnostické kurzy. -managerské, obchodné a prezentačné zručnosti -pre firemné tímy, profesijné skupiny, školské zariadenia a neziskové organizácie.

Dom detí a mládeže, DDM: - záujmové krúžky. Centrum voľného času.

Organizujeme výtvarné kurzy. Atelier. Kurzy maľovania pre dospelých.

Gymnázium. Stredná škola. Štátna jazyková škola: -pomaturitné jednoročné štúdium -podnikové a firemné kurzy -popoludňajšie kurzy. Jazyky: angličtina, nemčina, francúzština, ruština, čeština pre cudzincov.