Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Organizujeme výtvarné kurzy. Atelier. Kurzy maľovania pre dospelých.

Športová agentúra - incomingová turistika spojená s outdoorovými športmi firemné akcie, lyžiarske kurzy Športové kurzy - lyžovanie, carving, funcarving.

Preklady a tlmočenie Organizuje - jazykové kurzy.

Doučovanie angličtiny v Rousínove, Vyškove, Slavkove. Individuálna výučba vo firmách aj pre jednotlivcov - dôjdeme k Vám a učíme u Vás. Efektívne techniky dokučovania angličitne, konverzačné precvičovanie, dôraz na angličtinu v praxi.

Služby: -jazykové, jazykovka -intenzívne víkendové kurzy, intenzívne týždenné kurzy -súkromné lekcie -preklady, tlmočenie -letné a zimné tábory pre deti -študijné pobyty v zahraničí -semináre, jazykové audity -rodení hovorcovia aj českí lektori sú veľmi priateľskí -bezdrôtové pripojenie na internet, počas vyučovania ponúkame nápoje ...

Kurzy a školenia vedenia: -účtovníctvo -daní -firiem, firmy.

Súbor bulharských ľudových tancov.

Ponúka - tanečné kurzy pre deti a juniorov, letné tanečné semináre, šitie - tanečné kostýmy.

Gymnázium. Stredná škola. Štátna jazyková škola: -pomaturitné jednoročné štúdium -podnikové a firemné kurzy -popoludňajšie kurzy. Jazyky: angličtina, nemčina, francúzština, ruština, čeština pre cudzincov.

Cvičenie PRE tehotné Pôrodná asistencia.

Personálne poradenstvo Organizovanie - kurzy, semináre.

Vyúčtovanie vykázanej starostlivosti zdravotníckych zariadení - komplexné služby v oblasti spracovania dokladov pre zdravotné poisťovne - komunikácia so zdravotnými poisťovňami on - line cez portály Predaj, servis: - telekomunikačná technika. Nastavenia - telefón s operačným systémom ANDROID. Predaj, servis: - výpočtová technika - ...