Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

jazykové štúdio. Výučba cudzích jazykov - angličtiny a nemčiny - zážitkovou pedagogikou. Lekcie a krúžky na mieru, kurzy pre deti, začiatočníkov aj pokročilých. Pokročilá metodika rozvoja angličtiny a nemčiny .

Zameriavame sa na požiarne systémy, služby požiarnej ochrany a služby bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci: Požiarne systémy: - EPS - Elektrická požiarna signalizácia - SHZ - Stabilné hasiace zariadenia - vodná, plynová, penová, prášková, chemická, parná Služby: PBR - Požiarne bezpečnostné riešenie stavieb pre novostavby aj stavebné ...

Kvetinová farma - predaj rezaných kvetov, pestovanie, predaj semienok - dovoz kvetov až do domov - okolia Znojma - svadby - kurzy - väzby kvetov, vencov i ekologické pestovanie Pestovanie kvetín bez pesticídov.

Služby: - poradenstvo v oblasti BOZP, požiarnej ochrany (PO) a životného prostredia.

E-shop s dizajnovými výrobkami od slovenských tvorcov. Doplnky a dekorácie z prírodných materiálov. Originálne darčeky na mieru. Vlastný dizajn plecháčikov, tričiek, leptanie skla a ďalšie produkty na zákazku. Workshopy pre deti i dospelých - kreatívne dielničky pre obce, školy, svadby. Maľovanie na keramiku, porcelán, textil a ďalšie.

činnosť: - poradenstvo, konzultácie so špecializáciou na zdravotníctvo - organizovanie kongresov, školení.

služby - semináre a školenia a workshopy pre školy a učiteľov - semináre zameranie na zavádzanie moderných technológií do škôl - osobnostný rozvoj - výchova k úspechu.

služby: - kurzy a školenia pre firmy - marketing

Cieľom je: - rozvíjame remeselnú tvorivosť našich členov - organizujeme kurzy zamerané na ručnej činnosti - organizujeme spoločenské a kultúrne akcie - zabezpečíme prezentácia neziskových aktivít v kultúrnych informačných médiách i.

služby: -Vedenie účtovníctva -spracovanie mzdovej či personálnej agendy -zprostředkování ubytovanie. -účetnictví platcov aj neplatcov DPH MOCI informačných systémov -počítače, programy, Internet -graficky štúdio, návrhy WWW prezentácií -zásobování, predaj, servis a prenájom techniky -VZDELÁVANIE SÚVISIACE, poradenstvo, informačný ...

Výučba, jazykové kurzy: - francúzština - angličtina - nemčina - Čeština pre cudzincov - vykonávame službu - analýza rukopisu

Kurzy batoľacieho-baby plávania v príjemnom prostredí bazéna v Hrušovanoch nad Jevišovkou. Kurzy sú určené pre deti od 1-3 rokov.

Obchodná a sprostredkovateľská činnosť: - autorizovaný distribútor a obchodné zastúpenie firmy WABCO, dodávky náhradných dielov (brzdové systémy) pre úžitkové vozidlá, servisnú činnosť Organizácia a organizovanie: - vzdelávacie akcie, školenia, kurzy, semináre - Vzdelávací inštitút Prometheus - vysoká škola manažérska WSM w Legnicy - ...