Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Diaľkové štúdium nemčinyjazykové kurzy: - pre firmy - nemčina - angličtina - ruština - francúzština - španielčina - slovenčina pre cudzincov - v zahraničí.

Kurzy, školenia, semináre: -účtovníctvo, personalistika. -dane, mzdy.

Tlmočnica, prekladateľka, lektorka španielskeho jazyka.

Služby: -kozmetické služby -kadernícke služby -vizážistika, farebná typológia -manikúra, modelácia nechtov, pedikúra -masáže -rekvalifikačné kurzy s akreditáciou MŠ SR -kaderník -pedikúra -manikúra -masáž -kozmetika.

Jazyková škola orientovaná na potreby študenta. Príprava na jazykové skúšky aj štandardné kurzy pre všetky jazykové úrovne. Dôraz na praktické použitie jazyka. Skúsení lektori, kvalifikovaní rodení hovorcovia, príjemné a pohodlné prostredie v centre mesta.

Výučba nemeckého jazyka (všeobecná nemčina, odborná nemčina podľa profesijného zamerania pre jednotlivé osoby i skupiny) prispôsobená vstupným znalostiam, potrebám a požiadavkám. Teambuilding s nemčinou. Jazykový audit - vykonávam analýzu jazykovej úrovne zamestnancov podľa Spoločného európskeho referenčného rámca, jazykových potrieb firmy a ...

Sme jazyková škola v centre Českých Budějovíc. Učíme angličtinu, nemčinu, francúzštinu, ruštinu a španielčinu. Učíme iba malé skupiny (1-4 osoby). Spolupracujeme s rodenými hovorcami, ktorí majú skúsenosti s výučbou. Používame moderné výukové metódy. Naším krédom je: Učíme jazyk, nie o jazyku. Ponúkame bezplatné ukážkové hodiny!

Služby: - preklady a tlmočenie angličtina - súdny tlmočník - výučba anglického jazyka pre jednotlivcov i firmy.

Organizovanie školení a prednášok na ekonomické a manažérske témy so špecializáciou na riadenie zásob a optimalizáciu skladu.

Opravy a servis vysokozdvižných aj paletizačných vozíkov vrátane manipulačnej techniky. Ponuka školení vodičov.

Veľkoobchod, predaj, servis: -poľnohospodárske stroje -traktory -systémové nosiče a manipulátory -základné spracovanie pôdy -siatie a stávkovanie -hnojenie a postreky -stroje na krmoviny -stroje na obilniny -zemiakový program -kŕmne a miešacie vozidlá -komunálna technika -dopravná technika -satelitný systém ...

Služby - preklady a tlmočenie do taliančiny, predovšetkým právne a technické - súdne preklady - výučba taliančiny

Vzdelávacia agentúra v Českých Budějoviciach

Jazyková škola. Služby: -letné intenzívne kurzy angličtiny -detské kurzy -pre začiatočníkov, mierne, stredne pokročilých -úroveň celodenná, popoludňajšia, dopoludňajšia. Budova: -polikliniky.

Jazyková škola. Služby: -letné intenzívne kurzy angličtiny -detské kurzy -pre začiatočníkov, mierne, stredne pokročilých -úroveň celodenná, popoludňajšia, dopoludňajšia. Budova: -Lesná a poľnohospodárska škola

Jazyková škola. Služby: -letné intenzívne kurzy angličtiny -detské kurzy -pre začiatočníkov, mierne, stredne pokročilých -úroveň celodenná, popoludňajšia, dopoludňajšia. Budova: IGY centrum, Budova B 3. poschodie

Služby: -zdravotnícke kurzy a školenia pre verejnosť -služby pre nastávajúcich rodičov -zdravotnícke služby a dozor -ošacovacie stredisko -požičiavanie zdravotníckeho a iného materiálu -meranie krvného tlaku a glykémie -služby pre zle pohyblivé a telesne postihnuté.

Požičovňa: - lyže, snowboardy - bežky - korčule Výučba lyžovania.

Činnosť: - kozia a ovčia farma Výroba: - ľanové odevy Cvičenie: - jóga

Skiareál Lipno. Služby: - lyžiarska škola Požičovňa, servis: - lyže, lyží - snowboardov

Inštitút celoživotného vzdelávania dospelých.