Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Sme súčasťou medzinárodnej skupiny ARVAL, ktorá pôsobí v 25 krajinách a spravuje viac ako 700 000 vozidiel. Pôsobíme v oblasti financovania a manažmentu vozových parkov na českom trhu od roku 2003. Naša partnerská sieť dodávateľov Vám zaručuje a ponúka stálu dostupnosť a maximálnu ústretovosť v poskytovaní služieb operatívneho lízingu. Náročnosť, ...

Školenia farmaceutický priemysel - marketing a predaj - finančný manažment - merchandising Podnikové poradenstvo Vykonáva (farmaceutický priemysel) - propagácia a marketing.

Služby - strategické poradenstvo - riadenie a reštrukturalizácia - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - personalistika - koučing pre firmy, podnikateľov, jednotlivcov.

Program "Medzinárodné jazykové kurzy" je určený všetkým, ktorí sa chcú zdokonaliť v cudzom jazyku v čo najkratšom čase a dosiahli vek 17 rokov. Tento program je zameraný na štúdium v dĺžke 2 - 24 týždňov a ponúka širokú paletu v mnohých štátoch celého sveta. Akademické programy: - medzinárodný školský rok - University a College v USA a ...

Profesijné vzdelávanie, školenie dospelých v odboroch: - marketing, obchodné zručnosti - organizačný manažment - rozvoj osobnosti - ekonomický manažment, manažérske účtovníctvo - riadenie nákupu a zásobovania, logistika - zahraničný obchod, colný zákon, colné doklady, colná deklarácia - obchodné právo - personalistika - pracovné právo.

Vzdelávanie v stavebníctve. Špecialista na celoživotné vzdelávanie a rekvalifikácia v odbore stavebníctva a architektúry. Organizuje: - odborné školenia - semináre - kurzy - rekvalifikácia - konferencia - výstavy aj prezentácie.

Služby - personálne poradenstvo, nábor a zapojenie nových zamestnancov do firiem - organizujeme školenia a odborné stretnutia - kurzy pre firmy.

Služby - kurzy prvej pomoci - školenia pre firmy - akreditované kurzy pre pedagógov - programy pre deti materských škôl.

Služby: - organizovanie degustácií, eventov a teambuildingov s vínnou tematikou

Služby: - firemné cestovanie - teambuilding - firemné eventy

Služby: - konzultácie, koučing pre firmy - personálny manažment - pestovanie firemnej kultúry.

Služby - kurzy, koučing - mnemotechnika, umenie rýchleho a účinného dlhodobého zapamätania - rétorika.

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopy, portály - tvorba šablón - webhosting - outsourcing - školenia a konzultácie

Činnosť: - konzultačná, tréningová a koučinková spoločnosť

Služby: - hotelové poradenstvo - školenia a workshopy

Profesionálne vzdelávanie manažérov na všetkých úrovniach. Zaistíme odborné semináre, konferencie a ďalšie vzdelávacie akcie, na ktorých odovzdajú svoje skúsenosti a tipy z praxe overení profesionáli a lektori.

Sme personálna, kastingová a vzdelávacia spoločnosť. Našou doménou sú médiá. Školíme manažérov, moderátorov, hercov, reportérov, tlačových hovorcov i politikov. Vytvárame audiovizuálne diela, realizujeme spoločenské a kultúrne podujatia. VZDELÁVANIE - PERSONALISTIKA - SCOUTING/CASTING - REKLAMA - PROMO A SPOLOČENSKÉ AKCIE

Služby - kurzy pamäťovej techniky - firemné školenia - teambuilding.

Služby - produkčná činnosť - Event marketing, Sales promo - organizujeme výstavy, konferencie, firemné akcie, párty - ponúkame hostesky a promotérov pre ČR a SR.

Činnosť: - komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany

Organizovanie kurzov - kurzy, workshopy, konzultácie - pripravujeme kurzy pre aranžérov a dizajnérov.

Kurzy, školenia: - prvá pomoc pre firmy, jednotlivcov, školy, - fyzioterapia - výživy

Služby v oblasti požiarnej ochrany PO - požiarne dozory a hliadky - školenia všetkých typov požiarnych hliadok,