Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

služby: - odborné kurzy pre mzdové účtovníčky a personalistov

Školenia v MS Office: - Access - Excel - Outlok - PoverPoint - Word.

Školenia, semináre, koučovanie v oblasti mäkkých zručností. Témy školení a seminárov: - obchodné zručnosti - predajné zručnosti - vyjednávanie - asertívny rokovania - klientský prístup - zvládanie konfliktných situácií ... a ďalšie.

Vývoj softvéru a školenia v našich programoch.

Vyvíjame databázové, komunikačné a webové aplikácie.

Servis a predaj výpočtovej techniky Poradenstvo - počítačová gramotnosť

Vzdelávacie a tréningové organizácie francúzskej spoločnosti Veolia.

Výskumný ústav bezpečnosti práce, v. V. I. Je verejnou výskumnou inštitúciou, zriaďovanie Ministerstvom práce a sociálnych vecí ČR. Našou hlavnou činnosťou je výskum, overovanie a aplikácie metód a prostriedkov v oblasti prevencie rizík ohrozenia zdravia a životov ľudí, životného prostredia a hmotných statkov, vyplývajúcich z pracovných činností a ...

APC ako najstarší akreditovaný certifikačný orgán NDT v Českej republike zabezpečuje personálne certifikáciu a kvalifikáciu technického personálu vo svojich schválených školiacich a skúšobných stredísk. Poskytujeme certifikácie a vystavovanie certifikátov pre technický personál NDT, TZ; vzdelávanie a certifikácia personálu, školenia; ...

Spoločnosť BLUE OCEAN Management podniká v obore predaja tovaru a služieb. Prostredníctvom nášho vzdelávacieho a tréningového programu pomáhame cieľavedomým ľuďom stať sa excelentnými obchodníkmi a následne výnimočnými vedúcimi. Pre našich obchodných partnerov zabezpečujeme etický predaj tovaru a služieb koncovým zákazníkom.

VA Akadémia sa zameriava na profesijné vzdelávanie a rozvoj Virtuálnych Asistentov.

FBE Bratislava, s. R. O. - vzdelávanie a poradenstvo Sme pôvodom česká vzdelávacia a poradenská spoločnosť.

Služby v oblasti BOZP a PO - školenie aj dokumentácie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany - koordinátor BOZP.

služby - poradenstvo v oblasti riešení rizík, ekológia a bezpečnosti - kurzy, školenia - audity - inšpekcia a prebierky - personálne služby. kancelária Neratovice - adresa: Dr. E. Beneša 965, Neratovice - tel. 736 148 258. Kancelária Horní Kalná - adresa: Horní Kalná 25, Hostinné - tel. 736 148 258.

služby - organizovanie vzdelávacích seminárov, konferencií a kongresov pre lekára.

služby - riešenia v oblasti informačných technológií a výpočtovej techniky - analýza, návrh riešenia, realizácia a dodávky IT projektov - outsourcing IT špecialistov, konzultantov a riešiteľských tímov - konzultácie, školenia, semináre.

činnosť: - sužby v oblasti BOZP, požiarnej ochrany - koordinátor BOZP - školenie BOZP, PO, prvej pomoci, lešenárov.

služby - vzdelávacie kurzy pre strážnikov mestských a obecných políciou, asistentov prevencia kriminality a domovníkov preventivára, ďalej pre osoby pôsobiace v oblasti bezpečnostného manažmentu.

služby: - poradenská, personálne a vzdelávacia spoločnosť - manažérske kurzy a semináre

činnosť - výroba a prevádzkovanie informačných systémov pre elektronické verejné obstarávanie - vzdelávanie v oblasti verejného obstarávania - E-aukcie na kľúč - Analýza, návrh a vývoj internetových aplikácií. Pobočka Pardubice: - adresa: Malá 210, 530 02 Pardubice - Zelené Předměstí.

služby: - public relations PR - marketing - kurzy, školenia marketingu.

činnosť: - poradenstvo, školenia v oblasti verejného obstarávania.