Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Návrhy záhrad Odborné konzultácie v odbore záhradná architektúra, kurzy a semináre Záhrady v súlade s prírodou, ekozáhrady

Služby: - zabezpečovanie ďalšieho vzdelávania pedagogických pracovníkov - vzdelávanie pedagógov, dospelých.

Služby: -vedenie účtovníctva. Školenia, kurzy: -účtovníctvo.

Školenia: - bezpečnosť práce - certifikovaná osoba v oblasti bezpečnosti a hygieny práce. Školenia: - požiarna ochrana.

Predaj, distribúcia - elektrina Predaj, distribúcia - plyn Ponúkam tiež komplexné služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP), sprostredkovanie požiarnej ochrany (PO) a predaj osobných ochranných pracovných prostriedkov (OOPP) .

Služby: -bezpečnosť práce a ochrana ZDRAVIA pri práci -poradenstvo v oblasti požiarnej ochrany

Oprava, servis, revízia: - žeriavy, zdvíhadlá Výroba viazacích prostriedkov. Školenie žeriavnikov, viazačov.

Služby: - poradenstvo v gastronómii - školenia - catering

Služby: - systémy environmentálneho manažérstva kvality. Školenia audítorov. Znalecké posudky v odbore: - hutníctvo a technické odbory - špecializácia - kvalita a vlastnosti kovových materiálov.

Poradenstvo a vzdelávacie kurzy v oblasti manažmentu. Školiace centrum, penzión s reštauráciou a wellness.

Firma Libor Michejda na českom trhu pôsobí v oblasti logistiky v skladoch a prevádzkach. Rieši problematiku značenia, bezpečnosti práce, ochrany zdravia a požiarnej ochrany. Ponúkané služby: - naprojektovanie a realizácia vodorovného pozemného značenia komunikácií, parkovísk a skladov - výroba bezpečnostných značiek - fotoluminiscenčné ...

Organizovanie kurzov, rekvalifikácia, vzdelávanie. Sprostredkovanie zamestnania a poradenstvo pre trh práce.

Školenia, rekvalifikačné kurzy: - revízia a kontroly el. náradia a elektrospotrebičov. Elektrorevízia. Školenia a skúšky revíznych technikov.

Individuálne sedenie s klientmi Zážitkové sebapoznávacie semináre Sebavzdelávacie a sebapoznávacie kurzy pre verejnosť Firemné školenia zamerané na osobný rozvoj Semináre: Smrť a zrodenie Oči, ktoré vidia alebo ako vidieť bez okuliarov Duša Cesta k vnútornému dieťaťu Do vnútra ženy – už nebude realizované Harmonizácia čakier - už ...

Konzultácie a školenia v oblastiach - povinnosti firiem podľa environmentálnej legislatívy - EMS podľa normy ISO 14001 a jeho integrácia do systémov riadenia - interné audity podľa normy ISO 19011 a udržiavanie spôsobilosti interných audítorov EMS.

Potrebujete na svoju prácu preukaz vodiča manipulačného vozíka? Ponúkam školenia vodičov manipulačných vozíkov so získaním EURO preukazu, a to pre firmy aj fyzické osoby. Pokiaľ nemáte možnosť získania praxe na vlastnom či firemnom vozíku, ponúkam Vám aj možnosť získania praxe.

Poradenstvo, audity, školenia: - systému manažérstva kvality ISO 9001:2000 - environmentálny systém manažmentu ISO 14001:2004 - systém manažmentu BOZP OHSAS 18001:1999. Spracovanie - karty bezpečnostných údajov.

Poradenstvo, konzultácie - údržba vozidiel autokozmetika, leštenie, ošetrenie kože údržba automobilov Školenia - používanie autokozmetiky - strojné leštenie