Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Autoškola: - výcviky AM, A1, A2, A, B1, B, B+E, C1, C, C1E, C+E, D, D1E, DE T - kondičné jazdy. Autobusová doprava: - zájazdová - medzinárodná - vnútroštátne Súdne znalectvo: - oceňovanie motorových vozidiel - výrobných strojov - motorové vozidlá. Školenia: - profesionálna spôsobilosť vodiča v rozmedzí 35h., 45h., 140h., 280h. - ...

Predaj, dodávka, montáž, servis: - použité tvarovacie stroje - CNC tvarovacie stroje a príslušenstvo poradenstvo: - tvárnenie plechov a profilov. školenia: - obsluha tvárniacich strojov.

Výučba výpočtovej techniky (MS Office - Excel, Word, Powerpoint atď, CorelDRAW) - individuálne doučovanie, školenia pre firmy.

Ponuka poradenstva v systémoch ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949, OHSAS 18001, ISO 15189, ISO 27001, ISO 22000. Organizovanie firemných kurzov a školení. Ponuka školení v oblastiach leadership, lean manažment, procesný a projektový manažment, manažment kvality, štíhla výroba, TPM, 5S, analýza koreňových príčin.

Semináre a školenia zavedeného dokumentačného systému Optiplan pre zdravotnícke zariadenia a sociálnu starostlivosť.

Služby - poradenstvo a služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany - školenie osôb - spracovanie kompletnej dokumentácie BOZP a PO

Oceňovanie, odhady, znalecké posudky o cenách: -podniky, nehnuteľnosti, pozemky, stroje, zariadenia -automobily, poľnohospodárska technika. Znalecké posudky, konzultácie, poradenstvo v odboroch: -stavebníctvo, strojárstvo -elektrotechnika -doprava cestná a mestská -ekonomika-ceny, odhady. Výučba, školenia, kurzy, semináre v ...

Organizujeme akreditované rekvalifikačné kurzy s praxou v obore operátor call centra, vzdelávacie kurzy v oblastiach predaja, komunikácie, vedenia ľudí… Špecializujeme sa na firemné poradenstvo v oblasti zákazníckeho servisu, profesionálnej komunikácie a predaja.

Spoločnosť LVL Services s.r.o. poskytuje svojim klientom vysoko kvalitné služby v oblasti ostrahy a údržby majetku. Do naše portfólia patrí stráženie objektov, recepčné služby, upratovanie a údržba majetku, služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, bezpečnostné poradenstvo a tiež komplexné detektívne a vyšetrovacie služby. Sídlime ...

Služby: - vzdelávanie - kurzy, školenia - rozvoj manažérskych zručností

Veľkoobchod a maloobchod: - tovar pre nechtových dizajnérov a pedikérov. Poradenstvo: - aplikácia nechtovej techniky. Školenia. Internetový obchod: - potreby pre nechtovú techniku. Kamenná predajňa Elišky Krásnohorské 31, Havířov.