Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Ponúkame komplexné služby v odbore požiarnej ochrany a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Stavba - počítačepredaj - počítačové komponenty Servis - výpočtová technika Tvorba - webové stránky Počítačové poradenstvo Školenia - počítačové programy - práca na počítačoch

Poradenstvo - dotácia z EÚ Kurzy - predajné zručnosti a vyjednávanie - prezentačné zručnosti - rozvoj ľudských zdrojov a rekvalifikácia - koučovanie.

Komplexné zabezpečenie služieb od A až do Z (na kľúč) alebo akákoľvek čiastková služba. Poradenstvo a organizácia: - kongresy - semináre, prezentácie - firemné akcie - školenia (kursy), firemné večierky - incentívna turistika (motivačné programy).

Organizovanie obchodnej súťaže. Inžinierska činnosť vo výstavbe.

Školenia: -kadernícke -nechtová modeláž.

Výukové a servisné centrum. Služby: - poradenstvo v oblasti BOZP a PO - školenia v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany - vypracovanie smerníc, traumatologických plánov a plánov prvý pomôcť organizácie, prevádzkových a prepravných poriadkov firiem a ďalších dokumentácií - zastupovanie na rokovaniach av správnom ...

Ponúka služby: - bezpečnosť práce - požiarna ochrana - výškové práce - údržba zelene - správa a údržba nehnuteľností - revízie a opravy elektro.

Firemné vzdelávanie - rekvalifikácia

Kurzy - výcvik obsluhy zemných a stavebných strojov - školenia strojníkov.

Projekcia a dizajn - architektonické štúdie - pozemné stavby - interiéry Vizualizácia a animácia Školenia - softvér Allplan, Cinema, Rhino

Výhradný dovozca: -vysokozdvižné vozíky pre Českú a Slovenskú republiku: -elektrické -dieselové -benzínové -plynové -o nosnostiach 700 - 16.000 kg so zdvihom 1, 6 - 8, 5 m -garant záručného aj pozáručného servisu pre obe republiky

Webové aplikácie Poradenstvo v oblasti ICT Zálohovanie a obnova - dáta Vzdelávanie a lektorská činnosť - e-learning

Služby: - ďalšie vzdelávanie podnikových právnikov firiem, ktoré obchodujú so zahraničím. Lektorský tím je tvorený odborníkmi z oblasti medzinárodného práva súkromného, práva medzinárodného obchodu a obchodného práva - školenia, semináre.

Konzultácie a školenia v oblastiach - povinnosti firiem podľa environmentálnej legislatívy - EMS podľa normy ISO 14001 a jeho integrácia do systémov riadenia - interné audity podľa normy ISO 19011 a udržiavanie spôsobilosti interných audítorov EMS.

Vzdelávacia a poradenská agentúra. Organizujeme kurzy, školenia, rekvalifikácie. Akreditované rekvalifikačné kurzy DTO CZ: .Administratívny pracovník / pracovníčka .Daňový špecialista .Kozmetika (Kozmetické služby) .Manažér ľudských zdrojov .Manikúra a pedikúra vrátane nechtovej modelácie .Manipulácia s tovarom a ...

Kurzy a školenia vedenia: -účtovníctvo -daní -firiem, firmy.

Výroba, internetový obchod, e-shop, eshop, predaj: - medené šperky, šperkov z medi s priaznivým účinkom na kĺby - strieborné šperky, šperkov zo striebra kombinované aj s prírodnými polodrahokami a Swarovski zirkónmi. Majster REIKI - organizovanie kurzov Reiki.

Výroba ortopedických kĺbových náhrad i chrbticových systémov, školenia operačných tímov.

Vedenie tímov pre manažment malých a stredných spoločností Organizovanie - kurzy - školenia poradenstvo a výcvik v komunikácii av psychológii

Potrebujete na svoju prácu preukaz vodiča manipulačného vozíka? Ponúkam školenia vodičov manipulačných vozíkov so získaním EURO preukazu, a to pre firmy aj fyzické osoby. Pokiaľ nemáte možnosť získania praxe na vlastnom či firemnom vozíku, ponúkam Vám aj možnosť získania praxe.

Služby a školenia - bezpečnosť práce Služby - požiarna ochrana Školenia - požiarna ochrana Školenia - koordinátor bezpečnosti práce v stavebníctve.

Softvérový audit Softvérové poradenstvo Školenia - výpočtová technika