Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

V centre Prahy ponúkame akreditovanú výučbu odboru General Management, zakončenú udelením titulu MBA. Prednášajúcimi sú akademickí odborníci, a tiež experti z praxe v oblasti top manažmentu.

Výroba - www stránky Webhostingregistrácia - domény Organizovanie - vzdelávanie v oblasti marketingovej stratégie

Sme jedinečnou neziskovou platformou na výmenu informácií a názorov v oblasti vzdelania a inovácií v poľnohospodárstve a živých vedách. Svojou aktivitou prispievame k ekonomickému rozvoju poľnohospodárskych podnikov. Prevádzkujeme vlastné odborné nakladateľstvo s vedeckou redakciou.

Vzdelávanie pre verejnú správu Daňové poradenstvo Účtovníctvo Ekonomické služby

Kurzy, semináre - účtovní a daňoví poradcovia

Firemná párty, teambuilding, konferencie, hostesky, catering, gastro servis, ubytovanie, veľtrhy, sales promotion, design.

Poskytovanie školení, workshopov a konzultačných služieb. Záručný a pozáručný servis serverov, počítačov, notebookov značiek IBM a Lenovo.

Hľadáte výrobcu rozvádzačov alebo potrebujete vykonať revíziu elektrických zariadení vo Svojetine a okolí? Potom ste na správnom mieste! Špecializujeme sa predovšetkým na výrobu rozvádzačov, elektromontáže a revízie elektrických zariadení. U nami vyrobených rozvádzačov je samozrejmosťou taktiež ich montáž a plné sprevádzkovanie podľa priania ...

Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti

Poradenstvo výpočtovej techniky Kurz obsluhy počítača.

Vzdelávacia agentúra. Organizovanie odborných seminárov.

V rámci SR sme partnerom spoločnosti SIEMENS PLM. Ponúkame komplexnú podporu v oblastiach predaja, implementácie, technickú podporu a školenia softvér. Školenia a konzultácie Ako partner spoločnosti SIEMENS PLM ponúkame plné základné aj nadstavbové certifikované školenia z oblasti softvérového riešenia NX (CAM, CAD, CAE), Teamcenter a ...

Vykonávame základné, rozširovacie a opakovacie školenia týchto profesií: - strojník stavebných a zemných strojov - strojník betonárne, čerpadla a prepravníka betónovej zmesi - strojník obalovne, finišéra - obsluha napínacích injektážnych zariadení - žeriavnik, viazač, obsluha pracovnej plošiny - vodič referent, z povolania vr. získanie a ...

Unicorn Education poskytuje odborné školenia a konzultácie najmä v oblasti ICT. Medzi základné ponúkané služby patria: - Katalógové školenia - Úprava existujúcich kurzov na mieru - Vývoj úplne nových kurzov - Poskytovanie odborných konzultácií - Unicorn Education Program

Firemné vzdelávanie: -interaktívna výučba, tímová spolupráca -teambuilding programy a diagnostické kurzy. -managerské, obchodné a prezentačné zručnosti -pre firemné tímy, profesijné skupiny, školské zariadenia a neziskové organizácie.

Profesionálne prekladateľské služby: -špecializované preklady, odborné technické preklady z a do týchto jazykov (jazyky) -Albánčina, Angličtina, Armenčina Azerajdžančina, Bieloruština, Bulharčina, Čečenčina, Chorvátčina Slovenčina, Dagestánčina, Estónčina Gréčtina, Maďarčina, Kazachtánčina Kirgizténčina, Lotyčina, ...

Služby: -koordinátor BOZP na stavenisku -poskytovanie služieb v oblasti BOZP -technicko-organitačná činnosť v požiarnej ochrane.

Služby: - požiarna ochrana - školenie zamestnancov, odborná príprava požiarnych hliadok, preventistov PO, zastupovanie pri kontrolách, poradenská činnosť - bezpečnosť práce.

Služby: -zváračská škola -súdne znalecké posudky v odbore rozvody plastov -technická pomoc.

Komplexné služby a školenia - bezpečnosť práce Komplexné služby - požiarna ochrana. Školenia - požiarna ochrana Poradenstvo - personalistika - pracovno-právne vzťahy.

Insolvenčné poradenstvo Občiansky konkurz a oddĺženie Kurzy, školenia. Účtovníctvo Daňové poradenstvo Reklamné služby Športové trofeje a medaily Fotodarčeky Placky, butóny a 3D odznaky a prívesky Overovateľská kancelária, overovanie listín, podpisov a vydávanie výpisov z Informačného systému štátnej správy -CZECHPOINT

Služby: -školenie, kurzy so zameraním na financie a účtovníctvo, manažérske -obchodné a prezentačné zručnosti -kompletnú podporu pri riadení chodu spoločnosti -poradenstvo všetkých oblastiach riadenia podniku, od personalistiky, cez ekonomiku až po riadenie rozvoja podniku -profesionálne analýzy -jednoznačný analytický výstupy.

Technická služba požiarnej ochrany: - požiarna ochrana a bezpečnosť práce. Oprava, revízia: -hasiace prístroje -požiarne hydranty. Predaj: - hasiace prístroje - požiarna hadica - tlakové spojky. Projektovanie k bezpečnosti stavieb.

Individuálne sedenie s klientmi Zážitkové sebapoznávacie semináre Sebavzdelávacie a sebapoznávacie kurzy pre verejnosť Firemné školenia zamerané na osobný rozvoj Semináre: Smrť a zrodenie Oči, ktoré vidia alebo ako vidieť bez okuliarov Duša Cesta k vnútornému dieťaťu Do vnútra ženy – už nebude realizované Harmonizácia čakier - už ...

Služby v odbore bezpečnosti práce a požiarnej ochrany, školenia pracovníkov a tvorby dokumentácie BOZ a PO. Revízia hasiacich prístrojov a hydrantov.