Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Spracovanie kompletnej dokumentácie BOZP a PO - bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci a požiarna ochrana - kontroly pracovísk - previerky - školenia. Revízia - hasiace prístroje - hydranty.

Vzdelávacia spoločnosť. Vzdelávanie a poradenstvo pedagogických pracovníkov, úradníkov aj firemných pracovníkov.

Školenia: - bezpečnosť práce - požiarna ochrana. Predaj, servis: - hasiace prístroje - hydrantové systémy.

Projektové poradenstvo, školiace akreditačné centrum.

Poradenstvo v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci BOZP, školenia zamestnancov. Analýza pracovných rizík. Bezpečné nakladanie s chemickými látkami. Havarijné plánovanie a prevencia závažných havárií.

Organizovanie: - semináre a kurzy, - tréningové programy, - koučovanie.

Poradenská organizácia: - konferencia, - sympózia, - kurzy, - semináre.

Služby: - zostavenie plánu a scenára akcie, - tvorba projektovej dokumentácie, - komunikácia a koordinácia s odborníkmi z oblasti produkcie a marketingu, a ďalšie činnosti spojené s realizáciou udalosti. Spoločenské a firemné akcie na kľúč: - materiálne a technické zabezpečenie, - občerstvenie, - zabezpečenie umelcov, - vypracovanie ...

Organizovanie: - vzdelávacie kurzy, - koučovanie, - teambuilding, - firemné akcie, - outdoor tréning.

Činnosť: - služby v oblasti BOZP a PO

Agentúra bezpečnosti práce. Požiarna ochrana, koordinácia BOZP na stavbách, životné prostredie

Školenia a kurzy: -Open Source aplikácie -Oracle -Unix/Linux -Internet -UML -Microsoft -Základné školenia užívateľov PC.

Technické kontroly na manipulačnej technike vzv. Školenie obsluhy vozíkov, vystavenie oprávnenia preukazu. Revízia hydraulických zariadení. Predaj priemyselných pneumatík.

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Vzdelávacia agentúra v oblasti silnoprúdovej elektrotechniky. Organizuje školenia zamerané na rôzne oblasti elektrotechniky - napr. normy a legislatíva, aplikácie týchto dokumentov v praxi, praktické ukážky nových technológií, technické požiadavky na výrobky, projektová dokumentácia, elektroinštalácia, revízna správa y ďalšie. Rovnako organizuje ...

Projektová činnosť vo výstavbe. Technický dozor stavebníka. Inžinierska činnosť. Koordinátor BOZP na stavbe - školenia BOZP a PO. Revízia technických zariadení.

Predaj, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika Počítačové kurzy, školenia.

Príprava a organizácia vzdelávacích a zábavných akcií prevažne pre firemnú klientelu (napr. teambuilding).

Logistika. Školenie obsluhy a kontroly motorových manipulačných vozíkov.

Služby: - postgraduálne vzdelávanie stomatológov - ekonomika a marketing pre privátnych stomatológov

Činnosť: - služby v oblasti BOZP a PO - odborné kurzy a školenia - revízia ( zdvíhacie zariadenia, tlakové nádoby, požiarne klapky, hydranty, hasiace prístroje)

Služby: - komplexné služby v odbore bezpečnosti práce a požiarnej ochrany - elektrorevízia - revízia bleskozvodov - revízia plynových zariadení - revízia zdvíhacích zariadení - revízia tlakových zariadení Práca: - zámočnícke

Školenia, rekvalifikácie a učenia. Ponúkame kurzy kvalifikačné, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovného ruchu, agličtina.

Poradenstvo Fondy EÚ Strategické riadenie Organizačné konanie Riadenie ľudských zdrojov Finančné riadenie Riadenie kvality. Vzdelávanie pre verejnú správu. Aktívna politika zamestnanosti. Projektová kancelária.