Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Školenie robotníckych profesií: - manipulačné vozíky - žeriavnici - viazači - lešenári - ohrievači - školenie zdravotných hliadok - motorové píly krovinorezy.

Revízny technik - revízie, revízne skúšky, inšpekčné skúšky zdvíhacích zariadení a pracovných plošín - opravy zdvíhacích zariadení - prehliadky viazacích prostriedkov a prostriedkov na zavesenie a uchopenie bremien, - školenie žeriavnikov, viazačov bremien a obsluhy.

Služby: - školenia, revízie, kontroly, servis, opravy - elektrické zariadenia - meranie a regulácia - manipulačné vozíky - zdvíhacie zariadenie - stavebné stroje - tlakové nádoby a kotolne. Školenia: - požiarna ochrana - bezpečnosť práce. KANCELÁRIA OSTROV - CENTRÁLA Krušnohorská 792 Ostrov n/O 36301 e-mail: ...

Služby: -kurzy pre rozvoj zamestnancov a manažmentu

Som lektorka, trénerka, koučka a autorka e-booku. Našim cieľom je rozvíjať jednotlivcov vo firmách dosahovať vysoký a požadovaný výkon. Poskytovať kvalitné vzdelávanie a rozvoj zodpovedajúci potrebám spoločnosti i jednotlivcov. Motivovať k ďalšiemu rozvoju, žiaducim zmenám. Učiť účastníkov preberať zodpovednosť za svoj rozvoj, správanie a ...

E-shop - dermokozmetické prípravky LABORATOIRES ISISPHARMA Dovoz - dermokozmetické prípravky LABORATOIRES ISISPHARMA Školenia a semináre - pre lekárov, lekárnikov a farmaceutické laborantykurzy - chemický peeling Distribúcia - dermokozmetické prípravky LABORATOIRES ISISPHARMA

Jazykové kurzy, výučba jazykov: - angličtina - nemčina. Jazykové kurzy pre firmy. Preklady z nemeckého a do nemeckého jazyka.

DRILL je personálne konzultačná spoločnosť poskytujúca široké portfólio produktov a služieb pre firemných zákazníkov; od veľkých korporácií, cez stredné a malé spoločnosti, až po individuálnych podnikateľov. Pomáha zákazníkom zvyšovať efektivitu a výkonnosť tým, že ich kritické potreby adresne spája s firemnou stratégiou, zjednocuje ich základné ...

Služby - koučing, výkonový alebo rozvojový koučing - mentoring - semináre a školenia.

Mgr. Peter Eliáš je profesionálny kouč. Služby v oblasti koučingu: - osobný či profesijný rozvoj - zmena kariérnej dráhy - rozvoj manažérskych zručností - komunikácia - tímová spolupráca - bežné životné témy. Ďalšie služby: - HR poradenstvo – optimalizácia HR procesov - HR audit – nezávislé posúdenie efektivity riadenia HR procesov - ...

Mgr. Jiří Vidlák je učiteľ anglického jazyka. Služby: - výučba angličtiny pre jednotlivcov - skupinová výučba angličtiny - firemné kurzy. Vo voľných chvíľach maľuje obrazy, ktoré aj predáva.

Špecializácia na elektronické (e-learningové) vzdelávanie.

Sme personálno-vzdelávacia spoločnosť, ktorá pomáha riešiť personálnu problematiku, pričom kladie dôraz na efektivitu, individuálny prístup a diskrétnosť pri spracovaní získaných informácií. Služby pre klientov: -vyhľadávanie a výber uchádzačov -psychodiagnostické testy -tréningy zamestnaneckých zručností -koučovanie -rozvojové karty ...

Zaoberáme sa organizovaním konzultačných seminárov

Poradenstvo pri vývoji plastových dielov a konštrukcií foriem. Školenia, semináre v odbore vstrekovania plastov. Moldes 3D. Digimat. Predaj softvérov Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulácia. Analýzy vstrekovania plastov.

Služby v odbore BOZP a PO - kompletné školenie zamestnancov pre bezpečnosť a ochranu zdravia zamestnancov pri práci a požiarnu ochranu - spracovanie dokumentácie BOZP a požiadaviek PO.

Služby v oblasti informatika, marketing a ľudské zdroje: - tvorba webových stránok - tvorba e-shopu - firemné vzdelávanie - kariérne poradenstvo.

Agentúra DAPO Marty Laudátovej je špecializovaná na organizovanie seminárov k daňovej problematike poskytovateľov zdravotných služieb (lekárov, zubných technikov) – fyzických a právnických osôb.

Služby: - školenia požiarnej ochrany a BOZP - protipožiarne upchávky a tesnenia - oprava, servis, montáž hydrantové systémy, hasiace prístroje - správy požiarnej ochrany - tepelné i protipožiarne izolácie vzduchotechnických zariadení E-shop: - hydrantové systémy - pracovné postroje - laná - karabíny, kladky

Komplexné práce a služby: -požiarna ochrana PO, požiarny servis -bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci BOZP.

Výroba, predaj: - protipožiarne dvere - interiérové dvere - bezpečnostné dvere - PP skúšky, certifikácia - oceľové dvere. Revízia, oprava: - ručné hasiace prístroje - hydranty, doplnenie hydrantových skríň.

Požiarna a bezpečnostná služba. Technicko - organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany. Servis: - spracovanie požiarno-bezpečnostného riešenia stavby k projektu - výpočty a rozmiestnenie prenosných hasiacich prístrojov a hydrantov Technickoorganizačná činnosť v oblasti bezpečnosti práce.

Manažérka sieťového obchodu a marketingu Poradenstvo v oblasti zdravia a vizáže koordinácia svadieb, vizážistka farbové poradenstvo Lektorka, publikovanie, kurzy, poradenstvo v oblasti podnikania na materskej dovolenke

Výškové práce - rizikové výrub stromov a drevín - ťažobné práce - výstavba a údržba verejného osvetlenia. Školenia práce vo výškach.