Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Montáže opláštenia a striech priemyselných budov - montáž obvodových opláštení vrátane všetkých súvisiacich prvkov montovaných fasád - izolácia striech. Školenie BOZP

Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) a požiadavnej ochrany (PO) - koordinácia BOZP na stavenisku.

Služby - kariérový koučing a tréning - kariérové poradenstvo - osobný marketing.

Zaoberáme sa organizovaním vzdelávacích aktivít a kurzov - ekonomické kurzy - jazykové kurzy - kurzy písania na počítači - podnikateľské kurzy - rekvalifikačné kurzy - strojárske kurzy. Tlačiareň - 3D tlač. Výrobné stredisko Orbis Technology, s.r.o. Slapany 153/1 350 02 Cheb - Haje Školiace stredisko, riaditeľstvo Orbis ...

Akreditovaná vzdelávacia inštitúcia - AK I./I-210/2005 Školiace priestory - Přerov, Tábor, Brno

Špecifické služby v oblasti požiarnej ochrany. Služby v oblasti požiarnej ochrany: - požiarna asistencia pri požiarne nebezpečných činnostiach - požiarna asistencia pri kultúrnych akciách - divadla, zhromaždenie občanov, filmovanie - dokumentácia požiarnej ochrany - školenie PO, BOZP. Predaj a montáž: - bezpečnostné tabuľky - ...

Predaj kozmetických prístrojov, chemických peelingov a produktov dermokozmetiky. Organizovanie školení pre kozmetičky.

Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Zaisťujeme poradenskú činnosť v odbore polymérnych materiálov, školenia v oblasti vstrekovania plastov, konštrukciu vstrekovacích foriem a servisnú činnosť.

Činnosť: - organizovanie seminárov, školenia: - manažérske, obchodné zručnosti - osobný rozvoj.

Komplexné poradenstvo pre zaistenie finančného zdravia, ekonomickej stability a úspešného rozvoja podnikania: - riadenie výkonnosti podnikov - riadenie ľudských zdrojov - európske dotácie - vzdelávanie a rozvoj - vyhľadávanie a výber pracovníkov - kurzy zadarmo.

Vzdelávanie. Manažérske štúdiá MBA, LLM, MPA

Služby: - gastronomické poradenstvo - tvorba jedálnych lístkov vrátane kalkulácií - promo akcie - výrobné práce v oblasti cateringu.

Spoločnosť Nocta Design s.r.o. zaisťuje služby v stavebníctve. Realizujeme stavebný dozor a technický dozor investora, TDI. Vykonávame výkon Koordinátora bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci na stavenisku. Služby v oblasti stavebného dozoru: - realizujeme komplexné služby v oblasti technického dozoru stavieb v rozsahu cenníka inžinierskych ...

Činnosť: - kompletné služby, školenia v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) a požiarnej ochrany (PO).

Spoločnosť pre projektové riadenie PRINCE2® Sme partnerom ATO (Accredited Training Organisation) a RCB (Registered Certification Body) spol. TAYLLORCOX. Služby - projektové metodiky na mieru - audit projektu (project health check) - implementácia zásad projektového riadenia - vzdelávanie a certifiakcia projektových manažérov.

Služby: - osobný a podnikateľský individuálny koučing - firemný koučing - semináre a prednášky - efektívna komunikácia - umenie dohovoriť sa a rozumieť si, osobný rozvoj - poradenstvo v oblasti osobného rastu - zabezpečenie prekladov a tlmočenia.

Špecializujeme sa na organizovanie a realizáciu odborných seminárov a konferencií.

Komplexné služby v oblasti Bezpečnosti práce (BOZP), Požiarnej ochrany (PO) a Pracovnelekárskych služieb (PLS) - outsourcing, školenia a vzdelávanie, e-learning, dokumentácia, audity BOZP a PO, dohľad nad pracoviskami pre PLS. Ponúkame jednoduchú, profesionálnu a efektívnu spoluprácu s využitím vlastných IT riešení.

Kurzy a diagnostika: - manažérske zručnosti - efektívna tímová práca a komunikácia - program na podporu motivácie a spolupatričnosti s firmou. Špeciálne programy pre TOP managment, call centrá, obchodné tímy. Tréning a rozvoj manažérskych zručností je od roku 2005 nový produktový rad v ponuke Outward Bound - Česká cesta. Vychádza z ...

Zážitková pedagogika a outdoor tréning. Služby: - vzdelávanie - aktívny odpočinok

Zaisťujeme realizáciu kurzov tímovej spolupráce, komunikácie, tvorivosti a vedenia tímu. Ponúkame teambuilding - organizáciu firemných akcií, kurzy na horách, prenájom štvorkoliek.

Vzdelávacia a poradenská činnosť - kurzy s akreditáciou - koučovanie - vzdelávanie zamestnancov.

Služby - koučovanie - stratégie, strategické riadenie firemných procesov.

Služby - kariérový poradca, - lektor a kouč - kurzy a školenia pre firmy.