Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Služby: - kurzy, školenia - rekvalifikačné kurzy - vedenie účtovníctva - účtovné poradenstvo.

Kurzy: - asertivita - financie pre manažérov - komunikačné zručnosti - koučovanie - leadership - manažérske zručnosti.

A) KURZY: Opakovane organizujeme kurzy, na ktorých prakticky pri počítači a za pomocou lektora môžete prenikať do podstaty programovania, do detailov platformy .NET a programovacieho jazyka, tvorby webu aj návrhu databáz a databázových aplikácií.

Zaoberáme sa poskytovaním školení v oblasti IT a jazykových zručností.

Dovoz a predaj vysoko kvalitných vín. Sommeliersky servis. Darčekové balenia pre obchodných partnerov, priateľov a blízkych. Školenie odborného personálu, záujemcov a milovníkov vín. Poradenstvo pri zostavovaní súkromných vínnych zbierok a investícií do vína. Riadené degustácie vín, semináre a tematické večere (snúbenie vín a pokrmov).

Vzdelávacia agentúra: - kurzy, školenia pre firmy a podnikateľov.

Služby - vzdelávacie inštitúcie - semináre.

Revízia a inšpekcia žeriavov, revízne skúšky žeriavov, revízia pracovných plošín. Revízia a kontroly viazacích prostriedkov. Školenie žeriavnikov a viazačov a školenie obsluhy pracovných plošín.

Vzdelávacia spoločnosť: - rekvalifikačné, certifikované kurzy z oblasti podnikania, účtovníctva, daní a marketingu.

Poskytovanie poradenstva a firemného vzdelávania v oblastiach predaja či riadenia a zákazníckych služieb. Organizovanie kurzov a seminárov.

Poskytovanie poradenstva v oblasti manažmentu, koučovania a vzdelávania vedúcich pracovníkov. Implementácia systému kvality ISO 9000 a TQM.

organizovanie otvorených seminárov zaisťuje korporátne vzdelávanie, incentívne zájazdy i teambuildingy.

Maloobchod, servis, výkup: -vysokozdvižné a paletové vozíky -použité aj nové vozíky -predaj aj výkup -opravy na firme aj u zákazníka -náhradné diely, pneumatiky, trakčné a štartovacie batérie -revízia vzv -kurzy na vodičské preukazy na vzv -prenájom vysokozdvižných vozíkov, dlhodobý aj krátkodobý.

Počítačové kurzy v Příbrami. Pre jednotlivcov i skupiny, pre začiatočníkov i mierne pokročilých, príprava na testy ECDL. MS Windows, MS Office, internet.

Služby: -organizácia seminárov a kurzov pre súkromníkov aj pre firmy.

Naša daňová a účtovná kancelária bola založená v roku 1999. Klientom poskytujeme komplexné služby v odbore daní a účtovníctva, vrátane ekonomického poradenstva. Súčasťou nášho servisu sú informácie o zmenách v aktuálnej legislatíve, upozornenie na informácie a stanoviská Generálneho finančného riaditeľstva, Koordinačné výbory KDP a GFR a ...

Konzultácie v oblasti bezpečnosti práce (BOZP), požiarnej ochrany.

Kurzy Home a Foto pre realitných maklérov a verejnosť. Autorské a výukové metodické sady. Pre realitné kancelárie pripravujeme kurzy

Zámočnícke práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany v tej najvyššej kvalite Vám poskytne firma Ing. Ľubomír Post. Ďalej tiež ponúkam služby koordinátora stavieb. Nájdete ma na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Remeslo: - zámočník - zámočnícke práce. Služby: - komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ...

Činnosť: - vzdelávanie v oblasti energetiky.

Služby: - dopravné výcvikové centrum - komplexné vzdelávanie vodičov pre firmy aj jednotlivcov Kurzy: - profesijné - bezepečná jazda - škola šmyku...a ďalšie.

Kurzy, školenia: - firemné - kurzy pre verejnosť - akreditované kurzy

Služby: - poradenstvo - metodické, kontrolné a školiace služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Služby: - poradenstvom v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, požiarnej ochrany a ochrany životného prostredia