Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Priemyselné elektroinštalácie. Inštalácia osvetlenia vonkajších plôch a parkovísk. Montáže osvetlenia priemyselných hál, predajní a hotelov. Revízia elektrických zariadení. Služby v oblasti PO a BOZP.

Kurzy, vzdelávanie: - v oblasti bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci, požiarnej ochrane a ochrane životného prostredia, zamerané na špeciálnu ochranu na úseku deratizácie, dezinfekcie a dezinsekcie

Služby: - vzdelávanie, školenia, semináre pre firmy - strategické, organizačné poradenstvo.

Služby: - workshopy - kurzy - personálne a procesné audity - teambuilding

Činnosť: - služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pracovníkov

PSYCHOLOGICKÉ POSUDKY: - zistenie spôsobilosti pre - výber pracovníkov - vodiča - držiteľa zbraní - bezpečnostné služby - mestskú políciu - personálny audit VZDELÁVANIE: - sociálne a psychologické programy - komunikácia - stresy - riešenie konfliktov - vedenie ľudí, motivácia - personalistika - osobnosti manažéra - riešenie ...

Služby v odbore BOZP - spracovanie dokumentácie - miestny poriadok skladu ČSN 269030 - vykonanie previerky so spracovaním záveru a odstránenie závad - dopravne prevádzkový poriadok motorových vozíkov a motorových vozidiel - kategorizácia pracovnej činnosti podľa zákona 258/200 Zb. - smernica pre poskytovanie ...

Služby: - školenie obsluhy manipulačných vozíkov - technické kontroly motorových manipulačných vozíkov - poradenstvo

Služby - kurzy, semináre, workshopy a webináre - poradenstvo pre podnikateľov - voľnočasové aktivity - kurzy pre pedagógov.

Služby - tímový koučing - individuálny koučing - koučing a poradenstvo pre malé firmy.

Služby - organizovanie vzdelávacích kurzov - kurzy obrany civilných bezpečnostných zložiek - security kurzy - kurzy pre mestskú políciu - kurzy občianskeho práva.

Poradenská činnosť - kurzy, školenia, semináre v oblasti manažmentu chemických látok.

Služby v oblasti BOZP a PO - školenie zamestnancov - kontrola dokladov, smerníc - revízia, periodické kontroly protipožiarnych prestupov (upchávok) - požiarne značenie.

Činnosť: - služby v oblasti BOZP a PO - životné prostredie

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožiarstvo. Predaj - výpočtová technika - počítače - mobilné telefóny - fotoaparáty.

Činnosť: - organizovanie vzdelávacích akcií pre sektor verejnej správy - akreditované kurzy.

Sme súčasťou medzinárodnej skupiny ARVAL, ktorá pôsobí v 25 krajinách a spravuje viac ako 700 000 vozidiel. Pôsobíme v oblasti financovania a manažmentu vozových parkov na českom trhu od roku 2003. Naša partnerská sieť dodávateľov Vám zaručuje a ponúka stálu dostupnosť a maximálnu ústretovosť v poskytovaní služieb operatívneho lízingu. Náročnosť, ...

Služby - kurzy a semináre pre osobný rozvoj a všestranný úspech - koučing.

Kurzy, školenia pre: - obsluha strojov na zemné práce - vodiča manipulačných vozíkov - obsluhy fréz na živičné povrchy - žeriavniky, viazače.

Služby: - kurzy pre podnikateľov - tipy na efektívny marketing.

Školenia farmaceutický priemysel - marketing a predaj - finančný manažment - merchandising Podnikové poradenstvo Vykonáva (farmaceutický priemysel) - propagácia a marketing.

Vzdelávacia a poradenská spoločnosť, služby: - zákazkové vzdelávanie (motivačné programy, základy podnikania, rozvoj soft skills...) - akreditované rekvalifikačné programy - socioekonomické analýzy.