Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Služby: - poradenstvo v oblasti požiarnej ochrany, BOZP a krízovou komunikáciou.

Vzdelávacia a poradenská činnosť - školenia a koučovanie aplikovanej psychológie.

Bezpečnosť práce, Požiarna ochrana, Koordinátor BOZP na stavbe, školení, e-learning, dokumentácia, audit BOZP a PO. E-shop a kamenný obchod Pracovné a Outdoor odevy a obuv zastúpení zn. KILPI. Evakuačné a bezpečnostné značenie. Predaj a revízia hasiacich prístrojov, hydrantov, el. spotrebičov, elektroinštalácií, bleskozvodov a EPS.

Služby: - vzdelávacie a rekvalifikačné programy, kurzy v obore grafického designu, DTP, fotografie a webdesignu

Organizovanie odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti.

Služby: - marketingová komunikácia - Media Relations - Community Relations - Public affairs - mediálne školenia, tréning.

Zváračská škola Česká Třebová je zapojená do systému výučby zváračov riadeného Českou zváračskou spoločnosťou ANB ( CWS ANB ). Základné kurzy zvárania ocele, hliníka, medi podľa ČSN 05 0705: Elektrickým oblúkom obalenou elektródou Taviacou sa elektródou v aktívnom plyne Taviaca sa elektróda v inertnom plyne Netaviaca sa volfrámová elektróda ...

Služby - organizujeme kurzy, semináre - programy pre začínajúcich realitných maklérov.

Zaoberáme sa poradenstvom v oblasti nákupu a znižovania nákladov, outsourcingom nákupu a školením nákupcov. Máme 15 rokov skúseností v tejto oblasti a 750 miliónov dosiahnutých úspor.

Konzultácie, školenia, poradenstvo, analýzy. ISMS Manažér/CISO/DPO.

Účtovníctvo, dane, analýzy, podnikateľské zámery Služby pre konkurzných správcov Založenie a likvidácia spoločností Poradenstvo pri insolvencii či predĺžení Firemné školenia a semináre v Harrachove

Činnosť: - poradenstvo, školenia v oblasti zdravotníctva.

Služby: - semináre a kurzy pre rozvoj osobnostných zručností - individuálne výukové programy, kurzy, semináre, audity a konzultácie pre realitné kancelárie - právne semináre, konferencie a workshopy - špecializované semináre v oblasti verejných dražieb a exekúcií - činnosti licitátora verejných dražieb - teambuildingové akcie

Služby: - školenia na tému IFRS a US GAAP - poradenstvo

Služby: - kurzy, vzdelávanie pre sociálne služby

Poradenské a vzdelávacie centrum: - koučing osobného rozvoja, mäkkých zručností a zdravého životného štýlu - webináre a online prednášky.

Dodávka, predaj, služby: - vybavenie kaderníckych salónov - profesionálna vlasová kozmetika - kadernícke semináre.

Školiace zariadenia - doškoľovacie kurzy pre PZ a SLPU pre základný, stredný a vyšší stupeň odbornej spôsobilosti - preškolenie v problematike AML.

Vzdelávacia agentúra - kurzy v oblasti rozvoja osobnosti, zvyšovania profesijných, manažérskych a obchodných zručností - vzdelávanie úradníkov, pracovníkov v sociálnych službách a kurzy ďalšieho vzdelávania pedagogických pracovníkov.

Dodávka, predaj, revízia, opravy: - hasiace prístroje - hydrantové systémy - protipožiarne klapky, upchávky - vybavenie pre hasičov. Služby: - požiarna ochrana (PO) - bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci (BOZP).

Priemyselné elektroinštalácie. Inštalácia osvetlenia vonkajších plôch a parkovísk. Montáže osvetlenia priemyselných hál, predajní a hotelov. Revízia elektrických zariadení. Služby v oblasti PO a BOZP.

Kurzy, vzdelávanie: - v oblasti bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci, požiarnej ochrane a ochrane životného prostredia, zamerané na špeciálnu ochranu na úseku deratizácie, dezinfekcie a dezinsekcie