Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

projekcia: - spracovanie informácií - výpočtová technika Poskytovanie software: - predaj hotových programov na základe zmluvy s autormi alebo vyhotovovanie programov na zákazku školiace činnosť - výpočtová technika - programové vybavenie

Školiace spoločnosť v rámci účtovníctva, ktorá ponúka: - účtovné supervízie - dohľad a ďalšie rozvíjanie vašich schopností - školenia začínajúcich účtovných - efektívnou formou výučby, po absolvovaní má klient schopnosť samostatne viesť základné účtovníctvo - poradenstvo pre účtovné - realizácia i prostrednom Skype

Vykonávame vzdelávaciu činnosť na území MS kraja. Podnikom zabezpečuje vzdelávanie, školenia a rekvalifikáciu v oblasti zvárania, spájkovanie, rezanie kovov.

Poradenstvo, výskum, služby - sociálny výskum - projektové riadenie, príprava, administrácia, realizácia projektov - školenie v oblasti informačných a komunikačných technológií - poradenstvo v oblasti sociálnych inovácií.

činnosť: - bezpečnosť práce - požiarna ochrana - školenie PO, BOZP - koordinátor BOZP na stavenisku - revízie zdvíhacích zariadení, detských ihrísk.

služby: - poradenské služby v oblasti životného prostredia - bezpečnosťou poradcu ADR. - bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci - požiarna ochrana - zavádzania systému riadenia ISO.

AUTOŠKOLA Vodičské oprávnenie skupiny B - osobný automobil Vodičské oprávnenie skupiny D - autobus - rozšírenie zo skupiny B, C a podskupiny D1 Kondičné a zdokonaľovacie jazdy na osobný automobil aj autobus Príprava na preskúšaní odbornej spôsobilosti - vrátenie vodičského oprávnenia všetkých skupín po "vybodování", po uplynutí sankcie ...

služby: - vzdelávacie programy na mieru - tímový koučing - individuálny koučing - leadership - firemnej komunikácie .... a ďalšie.

Odborne spôsobilá osoba v prevencii rizík. Odborne spôsobilá osoba v požiarnej ochrane.

Školiacom a poradenskom centre: - kurzy pre manažérov, obchodníkov - koučovanie - HR servis.

služby: - zváračská škola - kurzy zváranie, zváranie

činnosť: - výučba francúzskeho jazyka

činnosť: - služby v oblasti BOZP, PO - školenie bezpečnosť práce, požiarna ochrana.

služby - kurzy a semináre so zameraním na účtovníctvo, dane, mzdy, pracovné právo a personalistiku.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, požiarnej ochrany - vykonávanie vstupného a periodického školenia BOZP, vrátane spracovania povinné dokumentácie - pravidelné a mimoriadne kontroly BOZP - školenie zamestnancov z predpisov PO.

Bezpečnosť práce a Požiarna ochrana. Poskytovanie služieb v oblasti BOZP a PO - bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany.

Zváračská škola, vzdelávacie stredisko - výučbu a skúšky zvárania - odborné vzdelávacie kurzy a školenia pre certifikáciu GAS.

služby: - facility management - správa a údržba budov - služby v oblasti BOZP a PO - bezpečnostné a upratovacie služby

služby: - dotačné činnosť - marketing - reklama - vzdelávanie - stavebná projekcia

služby: - nezávislý expert na neziskový sektor v Českej republike a poradkyňa pre neštátne neziskové organizácie - vzdelávanie dospelých

Predaj, servis - nové a použité vysokozdvižné vozíky, manipulačná technika, paletové vozíky - predaj náhradných dielov - školenie vodičov VZV - revízia vyhradených zdvíhacích zariadení, školení žeriavnikov a viazačov.

Spoločnosť DAKREZ, s.r.o. ponúka komplexné služby v oblasti spracovania účtovníctva, daňovej evidencie, mzdovej agendy i daní. Medzi naše ďalšie aktivity patrí organizovanie školení, kurzov a seminárov v odbore mzdového účtovníctva a personalistiky. Sídlime na Prahe 4, ulice Vo Lhotke. Naše služby, vedenie, spracovanie: - účtovníctvo - ...

Činnosť, outsourcing: - služby v oblasti BOZP, PO, HACCP, ŽP.

činnosť: - služby v oblasti BOZP a PO