Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Školenia, rekvalifikácie a učenia. Ponúkame kurzy kvalifikačné, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovného ruchu, agličtina.

Služby: - firemná výučba - výučba pre verejnosť - výučba angličtiny cez internet

Jazykové odborné kurzy pre verejnosť s právom štátnej jazykovej skúšky.

Súkromná základná škola pre 192 žiakov s vyučovacím programom Národná škola, ktorý bol špeciálne upravený pre potreby vyučovania cudzích jazykov.

Jazykové kurzy: - angličtina - nemčina - francúzština - španielčina - taliančina - ruština - švédčina - dánčina - holandčina - gréčtina - čínština - japončina - slovenčina pre cudzincov Výučba pre skupiny, jednotlivcov a dvojice. Kurzy pre firmy a organizácie.

Ponúka - jazykové kurzy individuálne a firemné

Výučba jazykov a doučovanie školských predmetov pre základné, stredné aj vysoké školy.

Sme úspešná jazyková škola, ktorá Vám od roku 2004 ponúka kurzy: - anglického - nemeckého - španielskeho - francúzskeho - ruského - slovenského jazyka pre cudzincov. Naši skúsení a kvalifikovaní lektori - vrátane rodených hovorcov - vyučujú podľa vysoko efektívnej komunikatívnej metódy. .

Preklady a tlmočenie - angličtina - macedónčina - chorvátčina - ruština - bieloruština - slovenčina - slovenčina Výučba - bieloruština - ruština - slovenčina - chorvátčina - macedónčina - slovenčina - srbčina.

Kurzy - bežné európske jazyky - pre firmy, verejnosť i jednotlivcov

Konzekutívne tlmočenie angličtiny Kurzy pre deti a dospelých.