Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Jazykové kurzy - výučba talianskeho jazyka - preklady.

Jazykové centrum - kurzy slovenčiny pre všetky úrovne, individuálne alebo skupinové - výučba slovenského jazyka.

Služby: -čeština pre cudzincov -kurzy komunikácie

Medzinárodná anglická jazyková škola pre deti vo veku 1 – 6 rokov. Ponúkame nadštandardný program v angličtine. Lektori rodenými hovorcami. Exkluzívne priestory vo vilách so záhradou.

Služby: - programovanie - tvorba webových softvérov a webových aplikácií Kurzy, semináre: - jazykové - počítačové

Štúdium a práca v zahraničí. Jazykové kurzy.

Jazykové kurzy angličtiny - individuálne, skupinové.

Služby: -preklady -tlmočenie -výučba jazykov

Organizujeme týždenné jazykové pobyty v Českej republike v spolupráci s lektormi zo všetkých kútov anglicky hovoriaceho sveta. Počas jazykového pobytu garantujeme minimálne 70 hodín anglickej konverzácie s rodenými hovorcami.

Jazyková škola, kurzy: - anglický jazyk, angličtina - ruský jazyk, ruština - slovenčina pre cudzincov

Výučba anglického jazyka pomocou Callanovej metódy. Kurzy prebiehajú na adrese: Miniškôlka Liborka Liborova 9 169 00 Praha 6

ACE jazykové štúdio - individuálna a firemná výučba cudzích jazykov, jazykové pobyty. Ponuka jazykov: - angličtina - nemčina - španielčina - francúzština - taliančina - ruština - ďalšie jazyky.

Súkromná výučba angličtiny v Prahe a okolí, tlmočenie angličtiny, poradenstvo s väzbou na angličtinu.

Prevádzkujeme jazykovú škôlku a jasle v rodinnom prostredí, ktorá poskytuje program v českom a anglickom jazyku pre deti od 15 mesiacov do 7 rokov.

Angličtina pre staršie ako 40 rokov - skupinová výučba od roku 1999.

Školenia, rekvalifikácie a učenia. Ponúkame kurzy kvalifikačné, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovného ruchu, agličtina.