Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Kurzy - angličtina - nemčina - španielčina - francúzština

S nami sa môžete naučiť týmto cudzím jazykom: - angličtina, nemčina, ruština - francúzština, taliančina - španielčina, poľština, holandčina, arabčina. Pripravujeme kurzy: - švédčina - slovenčina pre cudzincov - ponuku kurzov chceme v budúcnosti rozšíriť o japončinu. Firemná výučba: - prebieha priamo na pracovisku v čase zvolenom ...

Jednoročné prípravné štúdium na VŠ (Právnická fakulta UK, fakulty MU) - nulté ročníky. Pomaturitné štúdium. Víkendové prípravné kurzy. Odborná školenia a semináre.

Agentúra Parole s.r.o. je špecialista na vzdelávanie a preklady pre firmy aj jednotlivcov v celej Českej republike. Naša ponuka zahŕňa: - odborné aj jazykové kurzy - pomaturitné štúdium - prekladateľské služby - poradenstvo pre vzdelávacie inštitúcie v oblasti literatúry a vzdelávacích plánov - poradenstvo pre jednotlivcov v oblasti ...

Jazykové vzdelávanie, kurzy. Odborné služby: - vytváranie odborných a špecializovaných výukových materiálov - jazykový audit - príprava testov - testovanie - príprava odbornej metodiky - príprava komplexných študijných programov - poradenstvo pre personalistov a ďalšie. Preklady: - zo slovenčiny do cudzieho jazyka - z cudzieho ...

Ponuka individuálnej, firemnej a skupinovej výučby angličtiny, španielčiny, ruštiny, arabčiny a slovenčiny.

Jazyková škola so širokou ponukou škandinávskych jazykov: dánčina, fínčina, islandčina, nórčina, švédčina, faerčina, litovčina a lotyština. Jazykové kurzy všetkých úrovní, od začiatočníkov až po pokročilých.

Jazyková škola a agentúra. Kvalitné a efektívne jazykové kurzy pre firmy a verejnosť - angličtina, nemčina, taliančina, francúzština, španielčina, ruština a čeština pre cudzincov. Všeobecný aj odborný jazyk.

Organizujeme kurzy španielčiny. Skupinové a individuálne jazykové kurzy - španielčina a ruština. Príprava na maturitu, pomaturitné štúdium. Kurzy vedú kvalifikovaní českí lektori aj rodení hovorcovia.

Naša jazyková škôlka ponúka nenásilnú výučbu angličtiny pre deti. V škôlke deti komunikujú iba v angličtine, s vysokoškolsky vzdelanými pedagógmi a rodenými hovorcami.

Tímové jazykové kurzy s individuálnym prístupom. Ponuka kurzov: - týždenné kurzy - víkendové kurzy - trojmesačný štandardný kurz - dvojsemestrálny štandardný kurz - ročný štandardný kurz - štvormesačný konverzačný kurz - šesťmesačný kurz - individuálna výučba - letné jazykové kurzy. Detské jazykové kurzy. Školička pre deti ...

Ponúkame kurzy talianskeho jazyka pre skupiny, firmy aj jednotlivcov, prípravné kurzy na zloženie skúšky P.L.I.D.A, kurzy obchodnej taliančiny, konverzácia, špeciálne kurzy napr. taliančina v kuchyni, slovenčina pre Taliansko. Organizujeme prednášky, výstavy, koncerty.

Jazyková škola v šiestej mestskej časti. Ponúkame rôzne jazykové kurzy pre verejnosť aj firmy. Semestrálne kurzy pre verejnosť len o 3-6 účastníkoch v nadštandardných učebniach. Radi Vám pripravíme aj individuálny kurz na mieru. 8 jazykov, skvelí lektori.

Jazyková škola. Ponúkame výučbu najmä európskych jazykov (angličtina, nemčina, španielčina, francúština, čeština pre cudzincov a i.), preklady a tlmočenie.

Prevádzkujeme jazykový portál spaceteacher.com, kde si študenti majú možnosť vybrať si najlepšie: - jazykovú školu - jazykový kurz - lektora - online výučbu - ďalších študentov na spoločnú výučbu zadarmo. Pôsobíme globálne a ponúkame všetky jazyky. Registrácia je pre všetkých zadarmo, učte sa cudzie jazyky s nami.

Jazykové audity Obojsmerné preklady - korektúry a prepisy textov - tlmočenie Súkromná jazyková škola - testy - skúšky - audity - kurzy v Prahe i zahraničí organizovanie - letné jazykové tábory pre deti.

Jazyková škola. Jazyková agentúra. Jazykové kurzy pre deti a dospelých.

Výučba jazykov: -angličtina -nemčina -intenzívna internátna jazyková výučba -dochádzkové kurzy -štúdium v zahraničí (Anglicko, Austrália...).