Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Služby: - preklady z anglického jazyka do slovenčiny a naopak - výučba anglického jazyka

Jazyková škola. Školenia pre firmy, kurzy na mieru: - jazykové firemné kurzy - počítačové školenia, internet.

Výučba, kurzy, doučovanie: - anglického jazyka, angličtiny.

Jazyková škola. Jazyky: - angličtina, nemčina, francúzština, taliančina, španielčina, ruština, dánčina, číština, čeština pre cudzincov.

Jazykové vzdelávanie, kurzy: - vo firmách - v štátnych inštitúciách.

Organizovanie manažérskych kurzov, individuálne poradenstvo a koučovanie. Kurzy: - kurz Angličtina s hypnózou - online kurzy angličtiny - kurzy osobného rozvoja.

Jazyková škola angličtiny a nemčiny pre deti.

Sprievodcovské služby po celej republike av Taliansku, poznávacie zájazdy do Talianska, súkromná výučba taliančiny, ruštiny a slovenčiny pre cudzincov, preklady a tlmočenie čs-it.

informácie o vzdelávaní, kurzoch, školeniach, seminároch a rekvalifikáciách z celej SR. Finančné kurzy: - účtovníctvo - colné a špedičné kurzy - dane - právo - audit - mzdy - iné finančné. Jazykové kurzy: - angličtina - nemčina - francúzština - taliančina - španielčina - ruština - v cudzine - iné ...

Aldea, vzdelávacia agentúra Jazykové kurzy: -individuálne -skupinové -na objednávku pre podniky aj súkromné osoby -svetové jazyky -menej používané jazyky -čeština pre cudzincov -kurzy pre kolektívy i jednotlivcov, organizované priamo na pracovisku Kurzy slovenského posunkového jazyka. - 3 stupne pokročilosti Kurzy ...

Freundschaft -vydávanie časopisu pre výučbu Nemčiny na základných a stredných školách -jazykové kurzy

Jazyková škola. Ponúkame: - komplexné jazykové služby - ponúkame služby už v 53 jazykoch - firemné kurzy - výučba pre verejnosť - jazykové skúšky - kurzy v zahraničí - preklady - tlmočenie a dabing - sprievodcovské služby.

Jazyková škola. Jazykové kurzy pre: - firmy - organizácia - širokú verejnosť. Jazyková škola ponúkajúca jazykové kurzy šité na mieru Vašim potrebám.

Angličtina pre deti, angličtina pre najmenších, krúžky angličtiny v škôlkach a školách, domáca výučba a doučovanie angličtiny.

Jazyková škola s právom SJZ založená 1920 – bývalá Štátna jazyková škola. Výučba 25 jazykov: angličtina, nemčina, španielčina, francúzština, taliančina, arabčina, čínština, švédčina, holandčina, čeština pre cudzincov, ruština ai. Pomaturitné štúdium.

Organizujeme verejné kurzy: - angličtiny - nemčiny - francúzštiny - španielčiny - slovenčina pre cudzincov - gréčtiny - čínštiny - japončiny - švédčiny - nórčiny - holandčiny - portugalčiny - chorvátčiny

Jazyková agentúra výučba - angličtina v materských školách vykonáva - kurzy pre verejnosť - kurzy pre mamičky na materskej dovolenke - fit s angličtinou (60min cvičenia a výučba angličtiny)

Berlitz Schools of Languages, s. Medzinárodná jazyková škola, interkultúrne semináre

Berlitz Schools of Languages, s. Medzinárodná jazyková škola, interkultúrne semináre, prekladateľský servis: Jazykové semináre pre manažérov. Jazykové kurzy pre manažérov. Jazyková škola Praha Jazyková škola pre deti Jazyková škola pre mládež Jazyková škola pre dospelých Jazyková škola pre verejnosť. Tradícia 128 rokov, 500 jazykových ...

Škola angličtiny - kurzy angličtiny pre deti od najmenších až po študentov.

Výučba, preklady, tlmočenie: - vietnamský jazyk Tematické prednášky a kurzy.

Výučba, kurz: - angličtina - čínština