Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

preklady z a do nemeckého, anglického aj srbského jazyka. Ponúkame au-pair zájazdy do nemecky hovoriacich krajín, jazykové a profesijné vzdelávanie.

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť, preklady, tlmočenie, výučba anglický jazyk.

Výučba jazykov, preklady, tlmočenie.

Jazykové kurzy: - špecializácia na angličtinu - kurzy iných jazykov španielčina, taliančina, nemčina, francúžština - podľa záujmu a voľných kapacít.

Jazyková škola Brno Top English: -kurzy angličtiny s profesionálnymi lektormi -príprava na medzinárodné skúšky -individuálna výučba -firemné kurzy -pomaturitné štúdium -preklady.

Preklady, tlmočenie: - angličtina - francúžština - nemčina - ruština - španielčina Jazyková škola: - výučba pre firmy - pomaturitné štúdium - metodické semináre pre učiteľov. Kurzy: - angličtina - angličtina pre deti - nemčina - španielčina - slovenčina pre cudzincov - ruština - francúzština.

Výučba anglického jazyka, angličtina. Prekladateľ, tlmočník.

Nemčina - preklady - tlmočenie Slovenčina - preklady - tlmočenie Výučba - slovenčina - nemčina.

Preklady a tlmočenie Organizuje - jazykové kurzy.

Služby: -jazykové, jazykovka -intenzívne víkendové kurzy, intenzívne týždenné kurzy -súkromné lekcie -preklady, tlmočenie -letné a zimné tábory pre deti -študijné pobyty v zahraničí -semináre, jazykové audity -rodení hovorcovia aj českí lektori sú veľmi priateľskí -bezdrôtové pripojenie na internet, počas vyučovania ponúkame nápoje ...