Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Výučba - Taliančina: - preklady - tlmočenie - výučba začiatočníkov aj pokročilých.

Jazyková škola. Služby: - jazykové kurzy - letný intenzívny kurz anglického jazyka, kurz Angličtiny v Brne.

Prekladateľské a tlmočnícke služby. Výučba francúzskeho aj talianskeho jazyka.

Jazyková škola. Verejné kurzy, firemné kurzy, individuálna výučba španielčiny. Preklady, tlmočenie z/do španielčiny.

Jazyková škola. Angličtina, nemčina, španielčina.

Služby: -firemné jazykové kurzy -preklady -korektúry a editácia textov

Jazyková škola -výučba anglického jazyka všetkých pokročilostí -denné (pomaturitné) štúdium -popoludňajšie a večerné kurzy -týždenné intenzívne kurzy -individuálne a firemné kurzy -prekladateľská a tlmočnícka agentúra -profesionálne preklady do/z 35 jazykov, expres preklady -tlmočenie vo väčšine odborov: konzekutívne, ...

Angličtina - preklady - tlmočenie Francúzština - preklady - tlmočenie Nemčina - preklady - zlmočenie Ruština - preklady - tlmočenie Jazyková škola - firemná angličtina, nemčina - firemné, večerné a intenzívne kurzy - internetová výučba - príprava na medzinárodné skúšky.

Prekladateľstvo a tlmočníctvo. Vyučovanie v odbore cudzích jazykov.

Jazyková agentúra. Výučba jazykov. ANGLIČTINA, ŠPANIEĽŠTINA, REČTINA, NEMČINA, FRANCÚZŠTINA

Preklady a tlmočenie - súdne tlmočenie - výučba ruského jazyka.

Jazyková škola - výučba anglického a nemeckého jazyka.

Online kurzy anglického jazyka. Angličtina-tvorba a prevádzkovanie aplikácií pre firemné a jazykové vzdelávanie.

Jazyková škola. Služby: -výučba španielčiny -firemné kurzy -individuálne kurzy -skupinové kurzy -preklady a tlmočenie

Vyučovanie v odbore cudzích jazykov. Ponuka výučby anglického jazyka všetkých úrovní v individuálnych a skupinových kurzoch, súkromných aj firemných.

Prekladateľstvo a tlmočenie Jazyková výučba Manažérske vzdelávanie

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Kompletný firemný jazykový servis na kľúč. Výučba anglického, španielskeho, francúzskeho a nemeckého jazyka pre zamestnancov. Komunikácia v odbornom jazyku. Znalosť gramatiky. Produkcia spoločenských akcií, zariaďovania a projekcie. Fotografovanie mamičiek, bábätiek a budúcich modeliek.

Poradenstvo Fondy EÚ Strategické riadenie Organizačné konanie Riadenie ľudských zdrojov Finančné riadenie Riadenie kvality. Vzdelávanie pre verejnú správu. Aktívna politika zamestnanosti. Projektová kancelária.

Jazyková škola Preklady Tlmočenie

Jazyková škola: -výučba jazykov (angličtina, francúzština, nemčina, španielčina) -denné pomaturitné štúdium -špeciálny program prípravy k rôznym typom štátnych a medzinárodných skúšok -preklady a tlmočenie -kurzy slovenčiny pre cudzincov -kurzy pre deti.

Ponúkame komplexný servis v oblasti jazykového vzdelávania, školení soft skills, prekladov a tlmočenia. Zameriavame sa predovšetkým na firemnú klientelu. Jazykové vzdelávanie: angličtina – arabčina – slovenčina – čínština – dánčina – chorvátčina – fínčina – francúzština – taliančina – japončina – nemčina – holandčina – nórčina – portugalčina – ...