Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Centrum aktívneho vzdelávania. Preklady, tlmočenie. Jazyková agentúra - výučba jazykov. Firemné vzdelávanie, dotačný servis. Detská skupina - stráženie detí od 6 mesiacov.

Výučba-cudzie jazyky: -firemní kurzy-celá SR -kurzy pre verejnosť -Individuálne výučba -Skype výučba -Online testovanie jazyka -výuka s rodeným hovorcom -príprava na medzinárodné skúšky -jazykový audit. Preklady z / do 102 jazykov: -albánština, angličtina, arabčina, barmština, bosniačtina, bulharčina, čínština, dánčina, ...

služby: -rodilý hovorca s novinárskym vzdelaním a praxou v rusky hovoriacich médiách -překlady v ruskom jazyku, texty rôzne zložitosti, rôzne odbory -Skúsenosti s preklady webových stránok, manuálu, technických listov, zdravotníckych textov, turistických sprievodcov -jazyková korekcia ruských textov, kontrola na gramatickú správnosť a ...

Výučba, kurzy: - anglický jazyk, angličtina - nemecký jazyk - španielsky jazyk, španielčina.

Ing. arch. Rostislav Čuhel sa zaoberá výučbou americkej a britskej angličtiny. Kurzy organizujem pre začiatočníkov, mierne aj veľmi pokročilých študentov. Sídlime v Brne na ulici Tišnovská. Výučba, jazykové kurzy: - anglický jazyk - americká angličtina - britská angličtina - anglická konverzácia. Prekladateľské služby: - ...

Kresťanská organizácia. Kurzy, výučba, organizovanie, služby: - anglický jazyk, angličtina - anglické letné tábory - detské ihrisko - prenájom priestorov.

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť. Ruský jazyk. - profesionálne písomné a technické a právne preklady ruského jazyka. Výučba ruského jazyka priamo vo Vašom podniku - začiatočníci aj pokročilí.

Výučba, kurzy, prekladateľské, tlmočnícke služby: - francúzsky jazyk, francúzština.

Prekladateľská agentúra - odborné preklady a tlmočenie, firemná výučba jazykov, lokalizácia, grafické práce a dtp. Angličtina, nemčina, ruština, taliančina, francúzština, španielčina a všetky ďalšie európske jazyky a rad jazykov mimoeurópskych.

Preklady, tlmočenie: - angličtina špecializácia - jazyková agentúra - kurzy angličtiny, španielčina, gréčtina, nemčina, francúzština - individuálne, skupinové, firemné.

Činnosť: - výučba angličtiny - preklady, tlmočenie

Služby: - výučba anglického jazyka - kurzy angličtiny.

Mgr. Nina Hanáková je lektorka angličtiny. Výučba anglického jazyka. Kurzy angličtiny. Výučba cez Skype.

Mgr. Jiří Vidlák je učiteľ anglického jazyka. Služby: - výučba angličtiny pre jednotlivcov - skupinová výučba angličtiny - firemné kurzy. Vo voľných chvíľach maľuje obrazy, ktoré aj predáva.

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - preklady z NJ do ČJ a naopak - tlmočenie z NJ do Čj a naopak - výučbu nemeckého jazyka - firemná výučba - doučovanie z nemčiny - sprievodcovská činnosť v nemčine - výučba a doučovanie latinčiny.

Výučba - angličtina - španielčina - slovenčina pre cudzincov.

Sprievodcovské služby - ubytovanie v Chorvátsku v súkromí penzión Eva - Igrane Tlmočenie a sprievod súkromných osôb aj v zahraničí Výučba - francúzština - chorvátčina - ruština - v podnikoch aj doma - Brno a Prostějovsko - vyššia konverzácia a doplnenie gramatických znalostí k maturite a štátnym jazykovým skúškam Organizovanie - ...

NETRADIČNÁ NEPUSTILOVA METÓDA VÝUČBY CUDZIEHO JAZYKA Jazyková škola založená 1990: -Angličtina -Nemčina -Francúzština. Netradičné Nepustilova metóda. Týždenné intenzívne kurzy kdekoľvek v SR: -všetky stupne pokročilosti -výučba pondelok až sobota 8 h denne -moderné učebne v centre Brna -ubytovanie zaistíme. Dvojmesačné kurzy: ...

Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti Prekladateľská a tlmočnícka činnosť. Výučba ruštiny rodilou pre začiatočníkov aj pre odborne pokročilých. Ponuka prípravy na skúšky. Firemná výučba.

Jazykové kurzy - angličtina - nemčina - francúzština - ruština - poľština - taliančina - španielčina - portugalčina - holandčina - fínčina - slovenčina pre cudzincov.

Výučba anglického jazyka, anglický jazyk.