Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Jazykové kurzy: - špecializácia na angličtinu - kurzy iných jazykov španielčina, taliančina, nemčina, francúžština - podľa záujmu a voľných kapacít.

Ponúkame kurzy talianskeho jazyka pre skupiny, firmy aj jednotlivcov, prípravné kurzy na zloženie skúšky P.L.I.D.A, kurzy obchodnej taliančiny, konverzácia, špeciálne kurzy napr. taliančina v kuchyni, slovenčina pre Taliansko. Organizujeme prednášky, výstavy, koncerty.

Jazyková škola v šiestej mestskej časti. Ponúkame rôzne jazykové kurzy pre verejnosť aj firmy. Semestrálne kurzy pre verejnosť len o 3-6 účastníkoch v nadštandardných učebniach. Radi Vám pripravíme aj individuálny kurz na mieru. 8 jazykov, skvelí lektori.

Jazyková škola Brno Top English: -kurzy angličtiny s profesionálnymi lektormi -príprava na medzinárodné skúšky -individuálna výučba -firemné kurzy -pomaturitné štúdium -preklady.

Preklady, tlmočenie: - angličtina - francúžština - nemčina - ruština - španielčina Jazyková škola: - výučba pre firmy - pomaturitné štúdium - metodické semináre pre učiteľov. Kurzy: - angličtina - angličtina pre deti - nemčina - španielčina - slovenčina pre cudzincov - ruština - francúzština.

Jazyková škola - Angličtina Uherske Hradiste: -špecializuje sa na výučbu anglického jazyka -pre začiatočníkov aj pokročilých -všeobecná aj odborná angličtina -profesionálne služby a individuálny prístup v riešení ich jazykových potrieb.

Jazyková škola. Ponúkame výučbu najmä európskych jazykov (angličtina, nemčina, španielčina, francúština, čeština pre cudzincov a i.), preklady a tlmočenie.

Hravá angličtina - angličtina hrou joyful english a mysli anglicky: - výučba, kurzy angličtiny detí vo veku od 2 do 14 rokov. Angličtina pre dospelých.

Prevádzkujeme jazykový portál spaceteacher.com, kde si študenti majú možnosť vybrať si najlepšie: - jazykovú školu - jazykový kurz - lektora - online výučbu - ďalších študentov na spoločnú výučbu zadarmo. Pôsobíme globálne a ponúkame všetky jazyky. Registrácia je pre všetkých zadarmo, učte sa cudzie jazyky s nami.

Výučba anglického jazyka, angličtina. Prekladateľ, tlmočník.

Jazykové audity Obojsmerné preklady - korektúry a prepisy textov - tlmočenie Súkromná jazyková škola - testy - skúšky - audity - kurzy v Prahe i zahraničí organizovanie - letné jazykové tábory pre deti.

Výučba: - angličtiny, nemčiny a španielčiny - kurzy slovenčiny pre cudzincov.

Jazyková škola. Jazyková agentúra. Jazykové kurzy pre deti a dospelých.

Nemčina - preklady - tlmočenie Slovenčina - preklady - tlmočenie Výučba - slovenčina - nemčina.

Jazykové kurzy - v malých skupinkách v centre Hradca Králové - možnosť súkromnej výučby - angličtina - nemčina - ruština

Výučba jazykov: -angličtina -nemčina -intenzívna internátna jazyková výučba -dochádzkové kurzy -štúdium v zahraničí (Anglicko, Austrália...).

Preklady a tlmočenie Organizuje - jazykové kurzy.

Doučovanie angličtiny v Rousínove, Vyškove, Slavkove. Individuálna výučba vo firmách aj pre jednotlivcov - dôjdeme k Vám a učíme u Vás. Efektívne techniky dokučovania angličitne, konverzačné precvičovanie, dôraz na angličtinu v praxi.

Služby: -jazykové, jazykovka -intenzívne víkendové kurzy, intenzívne týždenné kurzy -súkromné lekcie -preklady, tlmočenie -letné a zimné tábory pre deti -študijné pobyty v zahraničí -semináre, jazykové audity -rodení hovorcovia aj českí lektori sú veľmi priateľskí -bezdrôtové pripojenie na internet, počas vyučovania ponúkame nápoje ...

-Veľkoobchod a maloobchod -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti

Jazykové kurzy - DIRECT a CALLAN metódou - výučba pre firmy, deti, verejnosť a jednotlivcov - možnosť využitia dotácie a nástupu po celý školský rok - angličtina zameraná na hovorený prejav