Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Výučba: - angličtina pre rodičov s bábätkami a malými deťmi

Jazyková škola Altissima sa špecializuje na jazykovú výučbu metódou zrýchleného učenia - superlearning. Ponúkame intenzívne jazykové kurzy, individuálnu jazykovú výučbu, firemné na mieru a odborne zamerané školenia.

Jazyková škola s 12 ročnou tradíciou v centre Brna. Vyučované jazyky: angličtina, španiezština, taliančina, francúzština, nemčina, ruština. Firemná výučba jazykov - anglický, španielsky, taliansky, francúzsky, nemecký, ruský. Špecializácia na výučbu anglického jazyka svetoznámou Callanovou metódou. V pomaturitnom štúdiu možnosť študovať ...

Výučba anglického, španielskeho a nemeckého jazyka. Prekladám dokumenty k technológii, do obchodu aj práva. Vykonávam simultánne tlmočenie.

Kurzy nemeckého a anglického jazyka. Prípravné školenia na FC in English. Víkendové doučovanie, intenzívne kurzy.

Služby: -výučba slovenčiny pre cudzincov. -psychoterapeutické sedenie metóda RUŠ.

Výučba, kurzy: - angličtiny, ruštiny a nemčiny pre začiatočníkov i pokročilých - pre podniky výučba jazykov podľa priania. Príprava na prijímacie skúšky na VŠ a na štátne jazykové skúšky.

Služby: - upratovacie - stráženie detí - doučovanie - výučba jazykov

Jazyková škola, jazykové kurzy. Výučba angličtiny: -pre začiatočníkov a mierne pokročilých -ranné a popoludňajšie lekcie -jednotlivo či pre malé skupiny -počet lekcií v týždni podľa dohody -tempo výučby individuálne -začatie štúdia možno kedykoľvek -dochádzka pravidelná či nepravidelná -doučovanie gramatiky pre žiakov a študentov ...

Jazykové výukové centrum Helen Doron. Výučba angličtiny pre deti: - od 3 mesiacov do 14 rokov. Unikátna metóda výučby prirodzenú a hravou formou. Malé skupinky 4 – 8 detí. Kvalifikovaní učitelia. Niekoľko rokov nadväznej výučby. Vynikajúce výukové materiály.

Škola, kurzy: -jazyková (pre verejnosť, pre firmy a inštitúcie). Služby: -prekladateľské -tlmočnícke.

Jazyková škola, výučba, Opava: - kurzy angličtiny (angličtina), francúzštiny (francúzština), nemčiny (nemčina), španielčiny (španielčina), taliančiny (taliančina) a ruštiny (ruština) vo všetkých úrovniach pokročilosti - kurzy profesijné, obchodné - dopoludňajšie kurzy pre ženy na materskej dovolenke (so strážením detí) - kurzy s prípravou ...

Francúzština - preklady články z oblasti prírodných vied i bežných textov Francúzština - výučba - kurzy pre začiatočníkov, individuálna výučba, víkendové, letné a firemné kurzy na mieru Matematika, fyzika - doučovanie (ZŠ, SŠ)

Služby: - sprostredkovanie študijných a pracovných pobytov v zahraničí

Preklady a tlmočenie - nemčinasúdny preklad - právo - ekonomika Výučba - nemčina

Služby: - preklady - tlmočenie - výučba angličtiny

Brána k jazykom. Výučba jazykov. Angličtina, nemčina, ruština, španielčina atď.

Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti Výučba nemeckého jazyka

Služby - výučba jazykov - angličtina, esperanto - preklady a tlmočenie - angličtina - doučovanie a príprava pre ZŠ, stredné i vysoké školy (nie elektro) - príprava na maturitu a medzinárodné skúšky