Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Výučba jazykov a doučovanie školských predmetov pre základné, stredné aj vysoké školy.

Vzdelávacie stredisko, akreditované Ministerstvom školstva SR. Kurzy: Jazykové kurzy pre dospelých, predškolské deti v materských školách aj špeciálne pre seniorov Rekvalifikačné kurzy: - Daňová evidencia - Účtovníctvo - Mzdové účtovníctvo Po ukončení týchto kurzov získa absolvent Certifikát s celoštátnou platnosťou. Jednoročné ...

Ponúkame komplexný servis v oblasti jazykového vzdelávania, školení soft skills, prekladov a tlmočenia. Zameriavame sa predovšetkým na firemnú klientelu. Jazykové vzdelávanie: angličtina – arabčina – slovenčina – čínština – dánčina – chorvátčina – fínčina – francúzština – taliančina – japončina – nemčina – holandčina – nórčina – portugalčina – ...

Sme úspešná jazyková škola, ktorá Vám od roku 2004 ponúka kurzy: - anglického - nemeckého - španielskeho - francúzskeho - ruského - slovenského jazyka pre cudzincov. Naši skúsení a kvalifikovaní lektori - vrátane rodených hovorcov - vyučujú podľa vysoko efektívnej komunikatívnej metódy. .

Preklady a tlmočenie - angličtina - macedónčina - chorvátčina - ruština - bieloruština - slovenčina - slovenčina Výučba - bieloruština - ruština - slovenčina - chorvátčina - macedónčina - slovenčina - srbčina.

Preklady angličtina - slovenčina Kurzy -angličtina -konverzácia -všeobecná, praktická aj obchodná -štátne skúšky.

Kurzy - bežné európske jazyky - pre firmy, verejnosť i jednotlivcov

Služby: - výučba angličtiny - preklady

Jazyková škola, výučba: - angličtina, nemčina - španielčina, taliančina - francúzština - maďarčina, ruština

Prvá jazyková škola v Hustopečiach. Jazykové kurzy angličtiny, nemčiny, francúzštiny a španielčiny, ruštiny, slovenčiny. Slovenčina pre cudzincov. Základné aj individuálne kurzy. Úrovne A1-C2. Prípravné kurzy na štátnu maturitu, na medzinárobné skúšky. Preklady a tlmočenie. Kurzy pre firmy, pre deti, pre seniorov. Výučba prebieha v ...

Jazyková škola: - jazykové kurzy pre verejnosť - firemné jazykové kurzy - kurzy pre deti. Výučba: - angličtina, nemčina, španielčina, francúzština, ruština.

Jazyková škola: - jazykové kurzy pre verejnosť - firemné jazykové kurzy - kurzy pre deti. Výučba: - angličtina, nemčina, španielčina, francúzština, ruština.

Jazyková škola: - jazykové kurzy pre verejnosť - firemné jazykové kurzy - kurzy pre deti. Výučba: - angličtina, nemčina, španielčina, francúzština, ruština.

Výučba - angličtina - španielčina - ruština - nemčina

Jazykový tábor - kapacita 50 osôb - 10 - 17 rokov Výučba - anglický a nemecký jazyk - klasický táborový program pre 50 osôb - 10 - 17 rokov

Výučba: -anglický jazyk. -nemecký jazyk. Služby: -prekladateľské: -angličtina.

Jazykové kurzy - výučba anglického, nemeckého, francúzskeho, ruského jazyka - výučba slovenského jazyka pre cudzincov - firemné kurzy - angličtina pre najmenších

Stredné odborné učilište poľnohospodárske: -opravár poľnohospodárskych strojov -zámočník -mechanizácia poľnohospodárstva a lesného hospodárstva. Nadstavbové štúdium.

Konzekutívne tlmočenie angličtiny Kurzy pre deti a dospelých.

Zemné a výkopové práce, stavebná činnosť. Tiež prekladáme texty z anglického jazyka do slovenčiny a opačne a vyučujeme angličtinu.